Til pølsehornene brugte jeg samme dej, men tilføjede omkring 25ml oliemargarine og 75 gram sukker. Jeg skar tre oste-grillpølser i 3 dele, og så rullede jeg dej ud i små stykker og rullede hver pølse ind i. Så i alt fik jeg 9 pølsehorn.
Til sneglene brugte jeg pølsehorn-dejen og lavede en blanding af brun farin, oliemargarine og kanel. Jeg rullede dejen ud i en rektangulær firkant og smurte massen udover. Derefter rullede jeg dejen sammen og skar den i skiver. Da de kom ud og var kølet lidt ned, lavede jeg en super tyk glasur og tegnede forskellige mønstre med dekorationsglasur. Da jeg havde brug al glasuren, lavede jeg en ny portion glasur og tilsatte en lillebitte smule romessens og dryssede derefter krymmel ud over.
Hvidløgsflutes bagt i almindelig ovn på 200 grader, pølsehorn og snegle på varmluft 200 grader - snegle på nummer to rille, og pølsehorn på nederste.
Her er resultatet:
Nu bliver det spændende at prøve, om sneglene smager godt, når de er bagt af pizzadej! Jeg prøver nu, og kan sige, at sneglene er vellykkede! Pølsehornene må vi tage Renés ord for: "De smager rigtig godt" - og jeg synes selv, at fluetesene er ganske lækre! Det er jo superheldigt. Men så ved jeg da det; mælk er ikke nødvendigt, når man skal bage! Pølsehornene er i øvrigt de lange brød. Hehe.
Ellers intet nyt fra østfronten! Jeg har jo også lige skrevet et indlæg, og bare rolig; jeg kan nå at skrive mange flere!