Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 21. september 2024

Billeder af ting jeg har købt august/september + Down The Drain

 Haha. Hvor er det åndssvagt. Kommunen mente at det var på tide, at jeg fik en ny toiletforhøjer. Så kom de i går for at sætte det på. Get this: Der er ikke noget låg på, og du kan ikke løfte brættet fra kummen. Så jeg sagde altså nej tak, og jeg beholder den jeg allerede har.

Men: det er et stykke tid siden jeg har tjekket ind med billeder. Jeg har talt om de ting, jeg har købt, men jeg har ikke vist dem. Det er det, jeg vil gøre nu.

Du har ingen idé om hvor glad jeg blev da jeg modtog denne æske. Inden i ser den således ud
Alle farveblyanterne har et nummer. Det nummer var ikke i den rækkefølge, som skemaet på indersiden af boksen. Derfor har jeg taget dem ud og arrangeret dem i den rigtige rækkefølge. Det kan jeg bedst lide.
Jeg køber altid farveblyanter, men disse var blandt andet til at farvelægge mine 4 nye malebøger for voksne.
Tegningerne i disse to malebøger er meget ens, men utrolig flotte. Jeg synes virkelig at tegningerne i dem er virkelig flotte.
Denne Creepy Horror malebog startede jeg med at fotokopiere alle siderne i den, for at gemme bogen til senere brug. Så brugte jeg 11 dage på at farvelægge alle 40 tegninger, og sendte dem som en gave til Hamid, som faktisk bliver 47 år i dag. Han blev faktisk meget mere begejstret end jeg havde forventet.
Denne lille (den er ca. A5) malebog har nogle ekstremt flotte og meget stilfulde tegninger. Creepy Horror bogen var mere... Der var kun aliens i den, hvad jeg har vurderet. Det er slet ikke det samme. Denne lille en er også en, jeg glæder mig til at tegne lidt i.
Hvad skal man stille op med sit liv, hvis man ikke har et fad som dette? Kapaciteten siger omkring 6 muffins hvis det skal se pænt ud. Jeg bager mine muffins i "amerikanske muffinforme" af papir fra Discount 365, mærket er bare Minirisk.
Da jeg så at Lidl solgte lavendelfarvede aluminiumsstegepander og -spækbrætter, var jeg lykkelig! Så jeg ejer disse 5 ting nu. De var ikke engang særlig dyre, men det lader til, at de faktisk er ret gode.
Dette er min nye glitterlampe, som jeg beskrev. Her står den ved siden af en tændt skrivebordslampe. Hvis jeg slukker den lampe, ser glitterlampen således ud:
Meget smuk. Fandt den hos Harald Nyborg til 79 kroner. Uanset hvor længe den er tændt, bliver den ikke varm. Den bliver ikke engang lunken.
Dette er "nye vintage" flasker. Jeg synes at de er mega awesome, jeg ærger mig lidt over at jeg ikke har det perfekte sted til at fremstille dem pænt, men de står i hvert fald ikke her længere.
LOOK! Disse elverører er virkelig søde. Jeg har købt noget at lime dem fast med, men jeg elsker dem. Det pifter ens kedelige look lidt op.
Og når nu man har en kæmpe grå manke, hvad er så mere passende end et par grå ulveører? Jeg synes at de er fede. Det synes jeg om alt, hvad jeg har købt.

Som en lille slutning på dette indlæg, vil jeg lige sige, at jeg har læst den mest interessante bog i LANG tid. "Down The Drain" af Julia Fox. Den er virkelig bare fantastisk, og jeg håber at alle der læser dette indlæg helt herned til, tager den til sig. Den er virkelig det værd. Hvis man som jeg ikke kan koncentrere sig, og derfor er gået over til lydbøger, har Audible en, hvor hun selv læser bogen op. Jeg er ret sikker på, at det gør den lidt ekstra "spicy". 

Det var alt fra mig for denne gang. Jeg sidder her og halvsover, og det er virkelig ikke charmerende.

Hav en dejlig weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar