Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 8. juni 2024

Married Life For Mere Mortals #09

Emnet i dag er uklart. Jeg har nogle ting, som jeg gerne vil af med, men som er løst og ikke længere betyder noget. 

For eksempel er René pludselig begyndt at få supermange sms'er og e-mails. Han har oven i købet lyd på sin telefon, hvilket han normalt ikke har. Hans telefon kommer med en form for notifikation mindst 3 gange i timen, og han sidder limet til skærmen. Pludselig begyndte jeg at tænke, at han måske havde en følelsesmæssig affære. Jeg ved at han ikke har en fysisk, fordi han altid er her. Vi er altid sammen, han har ikke tid til at have en affære. Men hvad nu, hvis det var en kvinde han havde forelsket sig i, og bare havde et ... hvad skal vi kalde det... Ja, lad os bare sige en følelsesmæssig affære med. Jeg gik og tænkte over dette i næsten 2 uger, indtil jeg bare spurgte. Og så viste han mig sin telefon. Han havde fået 5 e-mails på den selvsamme dag, men det var alle reklamer. For ting, han var interesseret i. Og da fornuften satte lidt ind, kunne jeg også godt se, at han har en tendens til at slå ting op om film, vi sidder og ser, hvis han er usikker på noget. Det var rart at vide, at han ikke træder ved siden af, men det var pinligt at jeg tænkte sådan til at starte med. Jeg burde ikke have tænkt sådan, for jeg ved hvordan han er. Jeg kender ham. Han kunne ikke finde på den slags - plus at jalousi er en grim følelse. 

Jeg vil også gerne lige brokke mig over noget andet. Bare fordi. Jeg er så træt af, at René tager sin sovepille kl. 22:30, og den næste kl. 23:00, og så går vi i seng 23:15. Hver eneste skide dag. Og hver morgen står vi op et sted mellem 7-9. Og jeg burde elske det, for det er godt for min epilepsi. Men det er slet ikke cool, jeg har ikke nok timer i døgnet i forvejen, og jeg føler at jeg tager for mange timer til søvn. Men ja, det er vel pest eller kolera. 

Jeg synes at det er dejligt nok, at René stadig pifter efter mig, når jeg går forbi. Jeg synes at det er hyggeligt. Det får mig også til at føle mig bedre tilpas. Når jeg kommer forbi ham, stopper jeg ofte lige op og sidder og kigger på ham, indtil han kigger på ham. Så laver jeg sådan en "katteklo" og laver en slags kattebrøl. Han falder i den hver gang og siger "Hvad så?" Og så siger jeg "It´s SEXY time!" og så griner han og kalder mig en tosse. Faktisk, nu hvor jeg skriver det ned, falder han nok i den hver gang, fordi han synes at det er sjovt. Det er jo derfor jeg gør det. Fordi jeg synes at det er sjovt. Jeg tror, at den tid, hvor René og jeg havde et aktivt sexliv er ovre. De sidste 3 år har vi ikke haft sex. Og det er noget, vi egentlig begge to er tilfredse med. Vi elsker hinanden meget højt, og ikke "bare" som venner, men vi tager begge stærk medicin, der fjerner sexlysten fuldstændig. Det er heldigt at det er os begge to, fordi jeg tror faktisk, at hvis en af os rent faktisk havde brug for sex i vores forhold, så ville det ret hurtigt gå i stykker. Jeg ville ikke have sex hvis jeg ikke havde lyst, og René har det på samme måde, selvom han siger, at han ikke har noget imod at tage en for "the team". 

Vi har det godt, René og jeg. De fleste dage. Der er også dage, som bare starter dårligt ud, og er dårlige hele vejen til vi går i seng. De dage tænker jeg "er det virkelig det værd?", men dagen efter er alting okay igen, og så kører vi lidt længere.

Tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar