Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. juni 2024

"Resident Alien" - anmeldelse (ingen eller få spoilers)

Jeg har set hele denne series 1. sæson, som er den eneste der er tilgængelig lige nu. Men der er absolut ingen tvivl i mit sind om, at "Resident Alien" er en af de bedste serier, jeg har set i mit liv. Den er at finde på Netflix.

Jeg vil ikke komme med nogen spoilers. Men jeg vil komme med nogle ord og sætninger, som jeg synes beskriver den. Så udover at den har det fedeste soundtrack ever, vil jeg sige dette:

Alien crashing

Fishing on a lonely beach

Big black sheriff

Small white deputy

Doctor is dead

New doctor is in town, but against his will

Boy hates new doctor

The hoe (or is it the skank?) likes new doctor

Falling into a gletcher

Who will save who?

Can you be sure of who your neighbour is?

And... somehow, it all has to come together. 

Jeg har valgt nogle af de sange, som jeg synes er allerbedst, samt en overraskende sang. Mere fordi jeg ikke havde fantasi til at forestille mig den subgenre, men hvorfor ikke? Den første sang, de spiller i afsnit 1, er med C.S. Armstrong, og sangen hedder "Ride On".

Den glider næsten sømløst over i den endnu bedre sang, "Bilgewater" med Brown Bird.
En anden megafed sang, er Avi Kaplans "Change On The Rise".
Rytmen, musikken, stemmen - det hele er så fedt, så fedt. Og som jeg sagde, har der endda sneget sig noget native American hiphop ind, en subgenre, jeg ikke lige havde tænkt over eksisterede. Men hvorfor skulle det dog ikke det? Her er det Snotty Nose Rez Kids og deres "Boujee Natives".
Denne stil (hiphop generelt) er ikke noget, jeg som sådan nyder, og Snotty Nose Rez Kids er ikke anderledes hvad det angår. Men det er et meget anderledes viewpoint. Man ser altid forskellige rappere overdænget med diamanter, men disse gutter rapper om deres ... de der tyrkise sten. Jeg kan ikke huske hvad de hedder. Og de snakker om deres lækre damer, som i andre rappere ikke ville have med i deres videoer. Det er egentligt dejligt forfriskende. 

Men se denne serie, der er kun 10 afsnit  indtil videre, den er så vidt jeg ved helt tilbage fra 2021, så der kommer muligvis ikke flere, og hver afsnit varer omkring 45 minutter. Den får 10 RAPs ud af 10 fra mig. 

Jeg kan mærke at der er gået hul på mit venstre ben. Jeg kan mærke at det lækker. Jeg bliver nok nødt til at trække mig tilbage igen, jeg havde ellers håbet at kunne tilbringe lidt ekstra tid her i dag. Men ikke alle kan være så heldige. Jeg håber at du vil overveje at se "Resident Alien", og jeg kan kun sige dette (det passer ikke, jeg kan sige en masse, men lige præcis dette): Alan Tudyk spiller FANTASTISK her. Det er så godt. I LOVE IT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar