Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 20. december 2018

Best.Video.Ever.Period.

Åh! Sikke dog det bare går for mig! Det går godt, jeg synes at jeg har det fint, og i dag, med min Goodiebox, har jeg fået kunstige øjenvipper, så nu kan jeg prøve sådan nogle for første gang, og se om det er noget, jeg kan lide!

Jeg har lige set den mest vidunderlige video. Det var en video lavet af Jenna Marbles, som egentlig bare badede sine hunde. Jeg lægger den ind her, så I kan se den. Den er fantastisk. Teknisk set sker der ikke andet end at de lige får lidt massage, kommer i vand, bliver vasket, skyllet og tørret til lyden af lavt spa-musik i baggrunden, drysset med Jennas kærlighed til hendes 3 små "babyer" ud over dem. Den er bare så... Damn, jeg ville ønske at Emma ville gå med til at komme i bad...
Som I nok kan regne ud, er dette JennaMarbles video, ikke min, og jeg har intet med den at gøre, andet end at jeg elsker den og ønsker at så mange mennesker som muligt bør se den. 

Men! Nu er det snart jul, og er der noget, jeg glæder mig til, så er det jul! Jeg skal være alene, sammen med min mand og min datter, og det bliver virkelig hyggeligt. Jeg har lagt store planer for, hvordan borddækningen kommer til at se ud, men jeg tror, at vi vælger at spise foran fjernsynet, jeg ved ikke om vi går efter noget bestemt, eller om vi tjekker noget ud på Netflix eller finder en dvd/Blu Ray i samlingen. Under alle omstændigheder bliver det i hvert fald hyggeligt! Jeg skal have pyntet op med lyskæder rundt omkring, men jeg skal bruge 2 små, som jeg har tænkt mig at placere i nogle rødvinsglas. Jeg har valget mellem 3 forskellige farver, tror jeg. Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg har tilbage af lyskæder. Men de skulle gerne være ens. Jeg tror, at jeg vælger orange lys, fremfor varm hvid eller kold hvid. Der er bare noget over den der "amber"-farve, som går supergodt med den bordløber jeg har købt i LIDL, rød med guldstjerner på. Den er dobbeltsidet, så hvis jeg vender den om, er det sølvstjerner. Men det er stadig stjerner (så vidt jeg husker). Det kommer til at blive virkelig flot. Fordi jeg ikke gider at lave mad juleaften, har vi bestilt 2 julemenuer i Meny, og jeg glæder mig til at skulle lave absolut ingenting andet end lige at bage lidt og så dække bord. Det er awesome!

Jeg har købt den bedste gave til René. Det er ikke den bedste gave, jeg nogensinde har købt til ham - men jeg tror at han bliver glad for den. Og for en gangs skyld er det MIG der har købt den, for den kostede 169 kroner, og jeg (som er en snyder) har skrabet hele min julekalender fra min svigermor og har vundet 200 kroner, som jeg har valgt at bruge på den gave. Jeg skal nok smide et billede ind efter jul!

Nå ja, jeg skulle jo have ringet til min far... Jeg har en gave til min mor. Jeg har forresten også en dagligvareleverance som kan komme fra om 10 minutter og 2 timer frem. Det bliver hyggeligt, der med bagningen, for normalt bager jeg jo ikke, men i år bager jeg marcipansnegle til mig selv og romsnegle til René. Jeg gider ikke at spise romsnegle, fordi jeg spiser stort set aldrig marcipansnegle, og de smager skidegodt. Sidste gang jeg fik dem var 24. december sidste år, da jeg bagte dem og tog dem med hen til Renés søster. Men Superbrugsen havde tilbud på 375g Odense marcipan for 40 kroner - jeg så lige, at deres normalpris er et sted i 60'erne. Så jeg sagde til René at han skulle købe sådan en "stang" og en pakke gær.

Ud over det, skal jeg have fundet ud af, hvad søren der skal laves til aftensmad i dag. Jeg tænder vildt meget på toasts, dog uden skinke, men bare med ost. Jeg ved ikke rigtig, hvad René vil have...Jeg ved at han har 5 slices pizza i køleskabet, men jeg går ud fra, at han sikkert vil have noget andet. Måske skal jeg tage noget revet mozzarella ud af fryseren? Har vi overhovedet mere spaghetti? Damn... Jeg må hellere tjekke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar