Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 21. februar 2021

Undskyld (måske)

 Jeg vil starte med at sige, at jeg stadig er i et dårligt sted i min tilværelse. Det betyder at jeg stadig er psykotisk, og at jeg muligvis kommer til at skrive noget, der slet ikke giver mening, men eftersom min psykose denne gang ikke er den værste i verden, kan det også være, at du måske ikke lægger mærke til den. Så hvis jeg skriver noget vrøvl, så beklager jeg. Tænk på, at jeg sikkert ville have sagt noget der gav mening.

Jeg har nu, på trods af at det er en virkelig dårlig idé, sat mig bedre ind i Marilyn Manson sagen. Jeg har set flere videoer om situationen, læst flere artikler, og jeg føler at jeg er nødt til at sige noget. 

Marilyn Manson har været en stor del af mit liv i mange år. Jeg startede med at lytte til hans musik i Antichrist Superstar perioden, men jeg faldt fra efter Holy Wood, fordi EAT ME DRINK ME var virkelig forfærdelig. Jeg kunne ikke engang se de videoer der fulgte med singlerne til den plade. Faktisk er jeg først blevet glad for en Marilyn Manson plade igen, da han i år udgav WE ARE CHAOS. Den gør mig glad i låget. 

EAT ME DRINK ME kom i forbindelse med Marilyn Mansons forhold til Evan Rachel Woods forhold. Videoerne til den plade er så fæle at jeg simpelthen ikke kan se dem, så... Måske skulle jeg  have draget paralleller noget før. 

Men de ting, jeg har set og læst siden mit sidste indlæg her på bloggen gør, at jeg trækker min støtte til Marilyn Manson tilbage. Jeg støtter ham ikke længere. Jeg vil nok ikke stoppe med at lytte til hans musik - men jeg har alle hans plader stående i min reol, jeg har allerede betalt penge for dem. Hvis jeg smider dem ind i mit anlæg, som jeg arvede efter min svigerfar, tjener Marilyn Manson ikke flere penge på mig, på at jeg godt kan lide hans musik. 

Jeg er godt klar over, at jeg bare burde skrige "CUT ELLY" (en gammel joke) og aldrig lytte til hans musik endnu. Men jeg er ikke vred på Marilyn Manson over de ting, han har gjort. De er utilgivelige. Han skal ikke bare slippe afsted med det, overhovedet, det er ikke det, jeg siger. Det jeg siger er, at jeg tror, at han har en psykisk sygdom, som bliver væsentlig forværret af  hans indtag af narkotiske stoffer. De kvinder, jeg har set/læst om som  har fortalt om hvad Marilyn Manson har gjort ved dem, har stort set alle nævnt "love bombing", og det er noget, som folk med f.eks. borderline personlighedsforstyrrelse ofte gør. Jeg tror dog ikke at det er det, han har. Det var et eksempel. Jeg kan ikke som uprofessionel og som en person der ikke engang kender Marilyn Manson personligt, sidde og komme med bud på, hvad han mon lider af. Men jeg tror ikke, at det kun er stoffer der gør det, og jeg tror ikke, at han er "evil", som de også kaldte ham. Jeg tror at han er syg, og at han ikke får den behandling han har brug for. 

Der var engang, inden jeg fik den hjælp jeg havde brug for, at jeg tog en kniv, en brødkniv, og havde den i min inderlomme. Jeg tog den fra mit eget køkken en aften jeg holdt fest. En kammerat og jeg gik en tur ned af den vej, jeg boede på, og da vi nåede helt ned i den modsatte ende, stillede jeg mig bag ham og holdt kniven mod hans hals. Jeg kan ikke huske hvorfor. Jeg kan ikke huske hvad formålet var. Jeg kan huske at han græd. Frygtede for sit liv. Jeg ville ikke gøre ham noget, det husker jeg, det var for chokeffekt. Men jeg lavede en historie om, at den eneste grund til at jeg ikke skar halsen over på ham med min sløve brødkniv var at han begyndte at græde og jeg fik dårlig samvittighed. Jeg tænker meget tit på det, og jeg har superdårlig samvittighed over det. Han fortjente det ikke, han var vitterligt en rigtig god klassekammerat. Han var alles ven. Og alene det, at jeg ikke kan huske hvorfor fa'en jeg gjorde det, ikke? Det er fuldstændig sindssygt...

Og René? Jeg tror at jeg gik igennem en periode på omkring 6 år, hvor jeg ringede til René hver eneste dag og spurgte om vi skulle finde ud af noget, og hvis han sagde nej, græd jeg i telefonen. Det var ikke med vilje, men jeg kunne ikke lade være. Jeg ringede konstant til min veninde og truede med selvmord. Hun skulle hjælpe mig ud af min elendighed, for ellers ville jeg begå selvmord - jeg har forsøgt 15 gange, lets face it: jeg var vist aldrig rigtig seriøs. Jeg stoppede en overgang ofte med at tage psykofarmaka, og jeg blev meget psykotisk, plus at jeg ikke kunne sove i op til 5-6 døgn i træk. Ud over at dette endte i epileptiske anfald, brugte jeg meget af denne vågne tid på  at planlægge at slå folk ihjel. Og det var ikke bare "folk". Det var René, min mor, min veninde - folk, der var tæt på mig, som jeg af uvisse årsager ikke følte gjorde nok for mig. På trods af at jeg ikke gjorde noget for dem overhovedet. Det er lidt vildt at tænke over, ikke?

Derfor kan jeg ikke sådan rigtig bebrejde Marilyn Manson noget. Hans musik har givet mig mange gode timer, og det bliver de nok ved med. Men: fremadrettet vil jeg ikke længere investere i plader fra hans side, og jeg vil ikke længere streame musik fra diverse streamingsider. Jeg har nogle musikvideoer, jeg virkelig elsker at se - men jeg har downloadet dem fra YouTube, så dem tjener han heller ikke penge på længere. 

Miro - tak. Det er lidt irriterende at du altid skal diskutere de ting jeg siger, men hvis jeg ikke ville høre andres meninger, kunne jeg slå kommentarerne fra. Og alle skal kunne sige deres mening, min blog er ikke et diktatur, hvor jeg bestemmer alt. Det eneste jeg bestemmer her, 100%, er at jeg ikke vil have noget kristent propaganda i mine kommentarer. De kommentarer bliver slettet. Heldigvis er det kun sket 2 gange. Men det er irriterende, når man først opdager det en måned efter kommentarerne er blevet uploadet. 

Wauw. Jeg har det vitterligt pissedårligt. Jeg havde det dårligt, så en masse dårlige ting om en mand jeg så op til, fik det endnu dårligere, men på en anden måde. Jeg er ikke blevet mere psykotisk eller deprimeret, jeg er nok bare dybt, dybt skuffet. 

Okay. Jeg har nu skrevet alt det, jeg har at sige om denne sag. Hvis der er noget, der ikke giver mening,  som du ikke forstår, så spørg bare. Jeg skal nok forklare nærmere, hvis jeg kan. Lige nu kæmper jeg meget med at forstå ting selv. René har forklaret mig 100 gange nu, mindst, at ting jeg ser i fjernsynet ikke er rigtige mennesker og kulisser der er realtime inde i mit fjernsyn, men er blevet optaget med et kamera og er blevet redigeret og bliver sendt ud, alt efter hvilken kanal jeg ser. Jeg forstår det ikke. Hvorfor er de ikke inde i skærmen, når jeg ser dem der? Hvorfor er det et andet sted? Hvordan kan det være, at jeg så kan se hvad de laver?

2 kommentarer:

  1. Rikke, det gider jeg kun fordi du har min respekt. Ellers gad jeg nemlig ikke bruge min meget sparsomme energi på at formulere mig, så jeg håber du ikke bliver ked af det.


    Jeg er dog rigtig meget enig med det du skriver og det du er kommet frem til... det er også de tanker jeg selv går med omkring hele sagen. Og den er fandeme hård at sluge... det er den ❣

    SvarSlet
  2. Jeg er glad for, at jeg har din respekt. Selvom jeg af og til føler at jeg skal stå til lidt for meget ansvar for, hvad jeg skriver. Men det her er internettet. Hvis jeg ikke ville stå til ansvar for, hvad jeg skrev - så ville jeg være lige som alle dem, jeg griner hånligt af nu. Folk som lukker lort ud, og som ikke er villige til at forsvare deres holdninger eller ikke engang gider at lytte til andres meninger. Det er derfor jeg har kommentarfeltet slået til. Som jeg skrev, kan jeg ikke med god samvittighed sidde her og skrive ord efter ord, sætning efter sætning, indlæg efter indlæg, om ting jeg egentlig ikke gider hverken at sætte mig ind i eller er villig til at høre andres meninger om. Som du skrev på det andet indlæg, "skyklapper". Det går ikke. Måske for heste. Men jeg er ikke en hest. Det håber jeg i hvert fald ikke.

    Jeg er glad for, at du er enig med mig i min konklusion på det, jeg har læst og set. Og ja, det er en hård en at sluge. Det ender med, at jeg til sidst slet ikke har noget tilbage. Peter Steele døde for snart 11 år siden, og efterlod mig uden mere Type O Negative, og uanset hvor meget jeg elsker Megadeth, så har Dave Mustaine nogle sære politiske holdninger, som jeg forsøger at forholde mig til, men som jeg finder svære at bakke op omkring. Til gengæld har jeg jo så fundet ro i In This Moment, og det lader til, at Maria Brink forsøger at være et godt forbillede for sine fans. Det gør Dave sikkert også, men... Det er svært når dem man ser op til kvajer sig ekstremt, dør eller foretager sig virkelig fæle og ulovlige ting, som man burde være i fængsel for.

    Jeg blev glad for denne kommentar, som du har skrevet, den har opmuntret mig lidt, så tak for det.

    SvarSlet