Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. marts 2021

Mors pige

 Jeg glæder mig SÅ meget til Renés fødselsdag! Jeg har fyldt et Rosendahl glas med skruelåg med små sedler, 45 stk, og på hver seddel står der et ønske/en tjeneste, han kan vælge at få opfyldt. Jeg har også været inde hos Bilka og har bestilt en plakat og et fotolærred proppet med billeder af Emma og "Emma og far", fordi han har udtrykt i lang tid at han ønskede noget i den retning. Luksusplakaten er 40x60cm (89 kroner), og fotolærredet er 30x60cm (399 kroner). Nu går jeg i spænding og venter på at de ankommer! Den første gave, der blev færdig, er de to T-shirts jeg har male til ham. Uh! Bliver den bedste fødselsdag hele året! Love it!

Det hold, jeg havde i ryggen, er på tilbagetog, og den psykose, jeg har haft henover flere uger nu, er også taget af. Den er ikke helt væk - men det hjælper på det. Jeg er godt tilfreds. 

Lina kommer på fredag, så snupper jeg lige et billede af hendes ansigt og hår, og så kan hun lige tænke over, hvad for noget tøj, hun skal have på den 19., når hun kommer her. Hun vil jo gerne have lagt makeup og sat håret d. 19. marts. og det er cool. Men jeg vil gerne lige se nærmere på hendes ansigt, fordi hun ikke har nogen idé om hvad hun ønsker, og farven på hendes tøj er vigtig at tage højde for, når der skal vælges farver på makeuppen. Så... Jeg glæder mig freaking meget. Hvis René ikke havde haft så mange smerter i dag, ville jeg have øvet mig på ham i dag.

Damn, denne lejlighed er iskold. Jeg trænger til at se min seng, men klokken er halv tre om eftermiddagen. Det er lidt for tidligt at gå i seng. Måske skulle jeg fikse mig en kop varm kakao? Hvis vi har noget? Det lyder ellers lækkert, gør det ikke? Mmm.... COCOA... Jeg har lige spist (tygget på, ikke slugt) en halv pakke V6 sukkerfri sweet menthol tyggegummi. Bogstaveligt talt. Åbnede pakken, tog fire stykker ud, puttede dem i munden, tyggede i 5 minutter og skiftede dem ud med 4 nye. Og nu har jeg under en halv pakke tilbage. Måske skulle jeg finde noget at spise? Nej. Jeg ringer til min mor. Jeg har ikke snakket med hende i nogle dage, og jeg vil gerne fortælle hende at det går bedre.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Der var mere...

    Dejligt at du har det bedre og...

    Geniale gaver 👌

    SvarSlet
  3. Tak :)

    Og ja, geniale gaver. Jeg glæder mig SÅ meget til hans fødselsdag, mere end jeg plejer, måske fordi alle gaverne i år er så personlige. Normalt er der altid en "rigtig" gave imellem, men i år er jeg virkelig gået all in når det kommer til det personlige præg. Men det er virkelig awesome!

    SvarSlet