Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 9. januar 2015

På ferie

Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt fastholde en reel kontakt til andre mennesker. Jeg får slet ikke ringet til min mor. Jeg har ikke lyst. Heller ikke til min farmor. Jeg får ikke skrevet noget, og Katja er virkelig "left behind" - jeg tror jeg har sendt hende 5 e-mails i løbet af i år. Og det er den 9. januar.

Jeg har givet grønt lys til Jonna i morgen, men om det er min lyst til at lære eller mine overlevelsesevner, der forsøger at trække mig ud af denne situation, ved jeg ikke. Jeg ved godt nu, at jeg bliver til grin i morgen, men jeg vil gerne have en person her. Bare sådan... Et par timer. Jonna er her jo kun i 2 timer.  Jeg tror, at jeg gør det rigtige.

Min menstruation giver mig supermeget luft i maven, og jeg prutter konstant. Jeg hader at have menstruation. Jeg kan ikke forholde mig til alt det her, det er en kæmpe byrde.

Men jeg er her ikke så tit lige i øjeblikket, fordi jeg bare ikke kan fastholde koncentrationen om at skrive noget, og heller ikke har den helt store lyst. Jeg er ikke væk - jeg er på "ferie".

1 kommentar: