Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. januar 2015

VUPTI!

Jeg er faktisk i gang med at flytte om. Min lejlighed trænger til fornyelse, og jeg mangler inspiration til at  - nej. Det er noget pjat. Sagen er den, at René stadig insisterer på, at jeg skal bruge mit makeupbord, når jeg lægger makeup, men det står i soveværelset, og jeg sidder altid i stuen. Så nu har han udtænkt en udbygning på min originale plan om at vende skabene i soveværelset. Hans kommode, som er virkelig uhandy, i soveværelset, skal rykkes ind i stuen. En af de kommoder, der står i stuen, skal derfor ind i soveværelset, så der bliver en bytter, og så sætter vi en dvdreol ovenpå. Så bliver sofaen rykket længere ned mod døren, og så bliver mit gamle computerbord sat ind ved siden af mit skrivebord og VUPTI! Så har jeg et makeupbord. Yessir. Midt i stuen. How about that. Haha. Det ville have været megaawesome, hvis jeg var god til at lægge makeup, eller havde flot, fancy udstyr. Men det har jeg ikke. Haha.

Nu har jeg simpelthen udført miraklet! Jeg har fået et kombineret skrive-makeup-bord. How about that. I må altså have et billede! Men det bliver ikke nu, for jeg har lige smidt nettet. Den telefon bruger sygt meget batteri, når den er på WiFi døgnet rundt. Jeg glæder mig til at tage LG G3'eren i brug. Syg ting: De (Telia) sendte både vores nye telefoner og vores nye simkort til os - i samme pakke! Og pakken fra CDON kom jo også bare i en æske, der var blevet smidt i postkassen, fuldstændig skrigende grøn med "CDON.COM" skrevet overalt udenpå, og så min adresse. Jeg har ikke kvitteret eller noget. Det er virkelig dårlig stil.

Men jeg er imponeret over min evne til at konvertere et helt spisebord ind til et skrivebord med indbygget makeupniche. Det er cool. Jeg har endda fundet et sted til min blæser, så jeg kan få blæst håret igennem, mens jeg smukkeserer mig!

Jeg er glad i dag, men jeg har glemt at spise noget. Det er ikke særlig godt, og jeg har faktisk ikke engang noget hjemme, jeg lige hurtigt kan spise. Jeg har sådan set kun rundstykker som eneste mulighed,og det har jeg ikke så stor lyst til... Eller; jo, men klokken er over 22, og i øvrigt er de købt ind til René. Jeg må spise et par af dem til morgenmad i stedet for.

Jeg bør i stedet rense Emmas bakke, give hende lidt natmad og hoppe i seng. Det er en langt, langt bedre plan. I morgen skal vi flytte mere om, nemlig.Vi er ikke blevet helt færdige i dag, nemlig. Jeg har glemt at tage min medicin, kan jeg se, så jeg får sikkert ondt i maven, når pillerne rammer syren.

Godnat til jer alle - klokken 22:15 lørdag aften. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar