Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. februar 2018

Lidt af hvert

Jeg vil gerne starte med at ytre dyb bekymring. Emma er på opkastnings-binge. Hun kastede op i søndags, mandags, 2 gange i tirsdags, og her til morgen. I går aftes fik jeg en pludselig indskydelse, jeg ved vitterligt ikke hvorfor, men jeg sorterede hendes afføring fra, da jeg rensede hendes bakke, og jeg knækkede pølserne over. I en af dem var en elastik. Jeps. En af de der brune "madelastikker". Jeg passer så meget på med dem, for jeg ved at hun elsker at lege med dem - René passer også på. Men der kan være sprunget en elastik på et tidspunkt, og så har hun fundet det stykke. Det er ca. 3,5-4 cm langt. I dag, her til morgen (så snart de var villige til at tage telefonen) ringede vi til dyrlægen, og han sagde, at han har en kollega i Solrød (vi valgte at beholde Emmas egen dyrlæge i Køge, da vi flyttede), som er dygtig, og at de kan gå derned i morgen tidlig. Så lige nu er jeg meget bekymret.

Når det er sagt: Fuck hvor er Linda P's "Just Divorced" bare genial. Den plade er altså bare... Der er både gode melodier, geniale tekster og der er masser af humor - for slet ikke at tale om, at Linda P rent faktisk synger ret godt. Jeg har skamlyttet til pladen siden i går, selvom jeg har haft den liggende lidt længere. Jeg er så småt ved at danne mig mine yndlings-sange.

Vores nye Blu-Ray/DVD afspiller ankom i ... var det mandags? Det tror jeg. Men vi satte den først til i går. Og i dag har vi kastet os frådende over "Jul på Vesterbro". Ingen af os kan forklare hvorfor, men det var som om vi begge to, uafhængigt af hinanden, havde haft lyst til at se den. Jeg glæder mig overdrevet til næste måned, når pengene til "Mick Øgendahls Fest" er der. Den mand er altså bare supersjov, han skuffer aldrig.

"... Hver gang din telefon den ikke ringer, så ved du det var mig..." Ja. Linda P. Det er fandeme for genialt. Jamen, den kvinde har altså talent.

Nå. Men i dag står den på ananasfad, og jeg er spændt på at skulle spise, for klokken er lidt over 16, og jeg har ikke spist siden lidt over 9, og jeg er ærligt talt ret sulten. Det var heller ikke meningen, meningen var at jeg lige skulle have et måltid ind imellem de to måltider. Men så skete der det, at maden var enormt lang tid at tilberede. Men om 5 minutter... Så har jeg været i gang meget længe, og så er maden endelig færdig! YES BITCH!

Måske skal jeg lige "tisse af først". Jeg tror at jeg har glemt at skrue ned for ovnen. Det er ikke særlig heldigt, når nu jeg har en psyko-ovn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar