Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. juli 2018

Hitlers kusine var skizofren...

... og kom ind i eutanasi-programmet, hvilket medførte at hun blev gasset som 49-årig. Historikere er uenige om hvorvidt Hitler vidste dette.

But, yeah, so... Mit arbejdsværelse kommer lige så langsomt til virkelighed. Det er jo ikke kun mit, det er også Renés, men han har endnu ikke nogen borde. Jeg synes selv at jeg har været heldig indtil videre - og jeg mangler kun 3 kasser nu! THANK YOU BABY JESUS!

Det er skønt at være i gang med at lave noget - det er bare ærgerligt, at den eneste uge, hvor jeg ikke er lazy as F, er den uge, hvor jeg har et brandsår, som bare ikke vil hele...

Emma er virkelig morsyg i dag. Hun hopper op på mit bord konstant. Det har taget mig 3 timer at skrive disse få linjer indtil videre!

Nå. Menøh... Jeg har faktisk ikke sådan rigtig noget at fortælle, jeg ved godt, at det kommer som en KÆMPE overraskelse, fordi jeg normalt er fuld af spændende og interessant indhold, men i dag er her intet. Jeg ville bare blære mig med mit arbejdsværelse. Jeg skal nok tage et billede af det, når jeg er færdig. 

Indtil videre har jeg taget disse 3 billeder. Det første forestiller 2 Poul Pava artworks, som jeg har, og som jeg endelig har bestemt mig for hvor skal hænge. Jeg glæder mig!
Det næste billede, jeg har taget, er dette. Det er dagens solnedgang. Smuk, ikke?
 Det sidste billede for i dag er taget fra den gribearm, som jeg har fået af René. Eller; det vil sige det er æsken. Jeg blev lidt fornærmet, da jeg så en gammel geezer uden på æsken, altså, er det kun gamle mennesker der ikke kan nå ting? Jeg har brug for den, fordi jeg har en tendens til at tabe piller på gulvet, og jeg skal være hurtig og tage dem op inden Emma kommer farende, og det går af og til hurtigere med en grab. Eller en "gribearm", eller hvad det er, der står på pakken. 
Og så er der sådan en old geezer på æsken... Psh. 

Dejlig dag, ellers. Mit plaster er næsten faldet af, oppe på brandsåret, og det klør som jeg ved ikke hvad. Men jeg får først en sygeplejerske ud på fredag.... Yikes... Måske skal vi selv skifte plasteret? Just in case? Jeg render jo rundt og roder i alt muligt fordi jeg skal have det værelse i orden! Uh, I just love being in there! 

Hav en dejlig nat, y'all!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar