Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. juni 2018

Nej. Jeg er ikke død (endnu)

IT IS TOO HOT!!! I can't handle any more heat! Bring me the winter RIGHT NOW!!!

Ud over det: I feel good. Jeg har det faktisk godt for tiden. Min mor er pissesyg, min farmor er så dement at hun ikke kan huske hvem jeg er (lettere overdrevet), min krop smelter hver dag, min terrassedør er flækket pga. for meget varme, men ved I hvad? Mit forhold kører bedre end det har gjort længe, og jeg har ikke mange smerter. Jeg har lyst til at danse rundt, og gør det ofte, bare fordi der er så meget fed musik på Spotify, jeg har 50 forskellige playlister, som jeg elsker, og lige i øjeblikket er jeg vild med mange forskellige sange, som bare bliver spillet om og om igen, og jeg ser en masse spændende dokumentarprogrammer. Både om kendte mennesker, om historie og om politik, og jeg må sige, at den dokumentar, jeg så om Whitney Houston i dag, fik mig til at flæbe som jeg ved ikke hvad. Men den var bare så skide god. Jeg connecter rigtig meget med Katja, som jo går hjemme på barsel lige nu, og ud over at sende en masse billeder af hendes superskønne datter, skriver hun også en masse mails, som jeg elsker at svare på! Emma er en lille skabekrukke, men jeg elsker den lille gråhårede djævel alligevel - hun havde fødselsdag i går, og fik et nyt spisesæt. Rigtig hyggeligt for hende. Jeg tror at hun er glad for det.

Selv har jeg her i juni eksperimenteret rigtig meget med makeuppen. Det har været hyggeligt. På Emmas fødselsdag i går valgte jeg at gå efter et mere afdæmpet look, så jeg holdt mig til lyse farver. Lyserød, primært, og hvid. Ellers har jeg tidligere på måneden præsteret at levere et "sunset-look", som jeg var ret stolt af, men jeg fik også lavet et look, hvor jeg kun brugte grønne farver (grøn er min yndlingsfarve), og jeg lavede samme trick med blå. Jeg har oprettet en mappe på min computer, hvor jeg gemmer billederne under hvilken dato de er taget, og så får de et nummer.

Så man kan roligt sige, at jeg nyder min tilværelse. Jeg er træt af varmen, jeg er træt af at skulle lægge mig til at sove i et lokale som er på den forkerte side af 30 grader, selvom det er over midnat og vinduerne har stået åbne hele dagen. FUCK hvor jeg glæder mig til det insektnet bliver sat op, så vi kan have vinduerne stående åbne om natten!!! Jeg har en blæser, der står og blæser ind i mit fjæs døgnet rundt, men den blæser jo bare den varme luft rundt, den er ikke specielt kølende. René har det værre end jeg har det. Han har kun et sted at befinde sig. Jeg kan være i sengen, ved min computer eller gå ud i køkkenet. Vi har talt om at købe en regulær aircondition. Det her går altså ikke...

Men! Kreativitet er den dejlig ting, og den er der heldigvis masser af! Så jeg får lavet en masse, blandt andet til Astrid. Lige nu har jeg lyst til at gå en tur, men jeg tør ikke sådan helt alene, nede i mørket, og René er lige gået i gang med at se en film. Han er sær. Han ser den nyeste version af "It" (der er den gamle fra 80'erne og så er der den, der udkom sidste år - det er den sidste, han ser) og han slår op i seriøst voldsomme udbrud af skraldlatter konstant. Jeg så den gamle udgave for mange år tilbage, efter at have læst bogen, og givet, bogen er mest uhyggelig, men filmen (var det ikke en miniserie, egentlig?) var da også uhyggelig - jeg husker ikke noget sjovt. Men René er selvfølgelig også lidt hardcore gyser-seer. Den eneste film, han har fået det dårligt mens han så, var "Wolf Creek". Jeg ved faktisk ikke, hvad den handler om. Jeg har ikke tænkt mig at se den. René var blevet advaret imod den, men så den alligevel. Det skulle han ikke have gjort. Men ellers ser han alt, og bliver stort set aldrig skræmt. Han får aldrig chok. Jeg kan sidde ved siden af ham, med hovedtelefoner på og lave noget andet, og jeg kan måske kun høre halvdelen af lyden på filmen, men jeg kan se René, og han ligner en der er ved at falde i søvn.

Men eftersom min dejlige kat fyldte 13 år i går, ville jeg tage et billede af hende, og hun lå lidt væk fra mig. Hun sov. Så jeg tog et billede. Hun vågede, og "halv-satte" sig op og kiggede på mig, rakte tunge og lagde sig ned og sov videre. 
René var ikke hjemme, men jeg fik heldigvis fanget det på telefonen, så jeg kunne bevise, at vi har fået en forkælet teenager. Se hende lige! Den tunge, og de der øjne, der bare siger "Du skulle ikke have vækket mig for dette billede", og så lagde hun sig bare ned igen bagefter! Bandit!

Håber I alle sammen får den fedeste weekend ever! Jeg har TO vandmeloner, som jeg skal spise, helt for mig selv, og jeg glæder mig supermeget, for jeg elsker vandmeloner, og især når de kommer direkte fra køleskabet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar