Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. november 2019

Ny blog - ingen sensation

Okay. I'm done. Jeg gider ikke at have en YouTube kanal. Jeg ved ikke hvorfor. Tror at det er fordi René lidt er begyndt at trække sig fra projektet, og jeg gider ikke alene. Så jeg har oprettet en ny blog, der koncentrerer sig om det, der skulle være min del af vores fælles kanal: makeup. Jeg har slettet alle (jeg tror, at jeg havde 4 eller 5 andre blogge) mine andre blogge og har nu kun denne og min nye makeup blog, som kan findes her:

Den er ikke sådan oppe at køre på fuld tid endnu, men det kommer  den på et tidspunkt. Jeg er i øvrigt spændt, like REALLY, for i morgen, når min pakkekalender fra Dermaspace kommer. Men den er jo selvfølgelig til december, og jeg må vente med at pakke den op til da. Men jeg vil dokumentere det hele på min nye blog. 

Jeg har faktisk ikke noget særligt at sige. Jeg har ikke noget "wauw - hør lige dette!" at tilføje, så jeg vil ikke forurene dine øjne mere end højst nødvendigt! Hehe. Tak fordi du gad at klikke for at læse min seneste update. Beklager at der absolut intet sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar