Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 27. november 2019

WTF...

VENT! Lad mig starte med at sige dette: Jeg har absolut INTET imod mænd, som tænder på andre mænd, enten som biseksuelle eller som homoseksuelle. Det er ikke noget, der generer mig, og det er ikke noget, jeg har noget at skulle have sagt noget til. Det er ikke min "plads". Men jeg gør det alligevel.

I årevis har jeg måtte sidde og glo på den ene sexscene efter den anden, når mænd forfører kvinder eller omvendt, og der bare ikke er overladt noget til fantasien. "Homeland" var bare én stor fuck-fest. Da sæson 6 kom, gad jeg bare ikke mere. Jeg var færdig. Clare Danes karakter var bare... Irriterende. Og der er for meget sex i film. Hvorfor kan man ikke bare vise nogle få berøringer og et kys og så klippe til bagefter? Hvorfor skal man altid se alting?

Og nu er der så gået trend i den  på Netflix. Alle serier har mindst 1 mandligt homoseksuelt par, og alt efter hvilken serie det er, bliver det fremstillet som enten romantisk eller som om homoseksuelle mænd har mere "casual sex" end alle andre. Jeg mener; René og jeg har lige set hele "Please Like Me", og jeg har aldrig set så meget "soft gay porn" i en almindelig tv-serie! Meget af det var bare fyldt med intriger og var slet ikke... Der var for meget af det. Det ville have været sødt hvis det var mere romantisk eller mere... "suggestive", men meget af det var pare lige på og hårdt, og det er altså utiltalende. Uanset om det er homoseksuelle, heteroseksuelle eller noget tredje eller fjerde.

For mig er det for meget når jeg kommer gående (hvilket jeg i øvrigt ikke gør ret ofte for tiden, men det er så en anden side af sagen) og der står et par og snaver hinanden i knæ i fuld offentlighed. Der er et godt tidspunkt at gøre det på. Når man er derhjemme, og man ikke har gæster, medmindre gæsterne er inviteret specifikt til at deltage i den slags.

Jeg ved godt, at det er et tåbeligt emne. Jeg har selv skrevet en helvedes masse fanfiction igennem årene, som bestemt ikke var "suggestive". De var måske nok mere "all inklusive". Forskellen var måske nok lidt for mig, at da jeg skrev dem, var det for mig. Jeg begik så den fejl at smide dem op på nettet, og nettet glemmer aldrig. Pinligt nok. Jeg kan sådan set godt lide at skrive den slags, eller kunne, men jeg bryder mig ikke om at læse det, når andre har skrevet det. Så...

Ved I hvad? Dette indlæg er ligegyldigt, jeg ville bare lige lufte ud. Jeg er syg, ved ikke hvad jeg fejler, og jeg SKAL være rask om 1 uge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar