Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 18. januar 2020

Lille hurtig opdating med information

Hello friends!

Jeg har nye planer for det nye år. Jeg er for doven, for dårlig til at planlægge min tid og for dårlig til at få tingene gjort. Derfor har jeg skemalagt ting, så jeg kan få ordnet 1 ting hver dag. Der vil derfor fremover på denne blog blive uploaded et indlæg hver lørdag, fast (indtil videre), og eventuelt nogle ekstra, hvis jeg bare ikke kan holde tingene inde - hvilket nok er lidt usandsynligt, givet hvor tit jeg blogger nu.

Men jeg har planlagt min uge til, at hver lørdag kommer der en opdatering her på min blog, og hver mandag på min anden blog, makeup-byrapoulsen.blogspot.com

Resten af ugen har jeg tænkt mig at bruge på andre projekter, samt ting rundt omkring i "huset", der skal ordnes. Vi er ved at være til den del, der indebærer installering af Renés 3D printere. Det bliver spændende, og jeg glæder  mig meget til at se hvad udfaldet bliver!

Jeg har også tænkt mig at sætte mig til at læse nogle af alle de bøger, jeg efterhånden har fået samlet mig, men aldrig har fået læst...

Så: Medmindre noget virkelig medrivende sker, ses vi måske næste lørdag! Så kan jeg forklare lidt om, hvor fed jeg synes 3. sæson af The Chilling Adventures of Sabrina er, som starter fredag d. 24. januar på NETFLIX. Jeg kan ikke forestille mig ret meget andet, end at vi får set alle afsnittene i sæson 3 i løbet af fredag og lørdag! Jeg lover at jeg nok skal holde igen med mine spoilers.

Hav en god weekend, og ikke mindst en god uge 4 (er det ikke vildt at vi allerede mandag træder ind i den 4. uge i år? Tiden løber afsted...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar