Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. april 2021

Børneopsparing og Emma + transporter

 Emma  har vist lavet en lille nummer 2 et eller andet sted. Her lugter af kattebakke her hvor jeg sidder, og udmiddelbart er det ikke mig. Er det ikke sært? Hun ligger og sover i min seng lige nu. 

Nå. Men det lader til, at René er glad for sin nye stol. Han sidder godt på den, også når han ikke har taget smertestillende, og det er jeg sgu glad for. Wauw. Men okay, den kostede 7.000 kroner, og den blev købt kontant. Det var lidt af en udgift. 

I dag har jeg oprettet en børneopsparing til min venindes datter. Hun er 3 år nu, hun fyldte 3 år d. 16. marts, men vi har bare ikke fået ordnet det før nu. Så vi har aftalt at vi betaler dobbelt de næste 3 år. Vi har aftalt at der bliver sat 100 kroner ind hver måned, men de første 3 år altså dobbelt så meget. Hun kan få dem udbetalt når hun fylder 21. Jeg synes at det er en virkelig rar ting, vi kan gøre for hende. Plus at jeg er i gang med at skrive bogen til hende, som jeg efterhånden har været i gang med i et stykke tid. Det bliver en cool bog. Jeg har allerede købt nogle af de materialer, som jeg skal bruge til den færdige bog. Til indbindingen og sådan noget. 

Jeg har fået skiftet strømper i dag, og det var rart at se sygeplejersken igen. Lise. Hun er kommet her siden... ja, 2019, vil jeg tro hun startede. Eller slutningen af 2018. Hun er virkelig rar. Men hun kan ikke tåle Emma, så vi er nødt til at lukke Emma inde i sin transporter, når Lise kommer. Emma er svær at fange, når det ringer på døren. Men heldigvis har hun altid adgang til sin transporter, og ligger ofte og tager sig en lur derinde. Derfor kan vi godt stille den på gulvet og sige til hende, at hun skal gå derind, og så bare lukke lugen efter hende. Det er nemt nok. Hun er faktisk rigtig dygtig til det med transporteren. I dag har jeg lavet en mus til hende ud af naturgarn. Den er totalt cool, men ligner absolut ikke en mus. Den hun havde var ikke mulig at skaffe nogen steder, og hun elsker den så  meget. Den har næsten ikke mere at give af. Så jeg købte dette naturgarn og lavede noget der lignede, og jeg har sprayet det med noget baldrianspray. Håber det virker for hende!

Håber at I alle har haft en god påskeferie. Hvis det er noget I har. Eller fejrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar