Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. august 2021

"Han har fået en baby eller noget"

 Oh... Hi there.

Jeg ved ikke hvorfor jeg så det. Men jeg så Keeping Up With The Kardashians season 4. Og på et tidspunkt i den sæson (jeg har, så vidt jeg kan huske, kun set den sæson) finder Kim en hund uden foran en neglesalon. Efter at have brugt lang tid på at finde ud af,  hvem ejeren er, uden at have heldet med sig, tager hun hunden med hjem til sin mor. Her er tre screenshots af samtalen. Den eneste ting, der ikke er sagt af Kim, er den sidste. De to første er noget, Kim sagde, og det er så episk at jeg føler at jeg er nødt til at eviggøre det her.



Kæmp imod alt hvad du kan - det er den bedste samtale i hele den serie. Eller. I sæson 4. Som jeg har set eller i hvert fald hvad jeg har hørt efter. Jeg sad og syede mens jeg så den. Det var nok primært derfor den blev sat på. Så jeg kunne se/høre noget, der bare kunne komme ind den ene vej og ud den anden, uden at det påvirkede min evne til at sy. 

Men gæt en gang. Jeg har syet intenst i så mange tage nu, at jeg var nødt til at tage en pause, og selvom jeg har holdt pause siden i ... torsdags eller i fredags, så har jeg stadig ondt i min pegefinger. Damn, jeg er glad for at jeg er gået i gang i god tid! Men jeg har jo så også måtte opsprætte og sy om en gang eller 3.

Hav en god uge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar