Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. juli 2021

Vampyrer og fantastiske svampe

 Damn. Jeg har syet som en gal. Når jeg sidder og ser videoer/film på min computer, er det hyggeligt at sidde og sy imens. Men lige nu, hvor jeg syr i læder, bruger jeg et fingerbøl, og selvom det er den korrekte størrelse, er  min finger ret ødelagt nu. Min fingerspids er blevet helt firkantet, og jeg har fået en rød  "ring" hele vejen rundt om den finger, hvor mit fingerbøl sidder.  Der hvor det slutter - der har jeg fået et mærke. Jeg bliver nødt til at stoppe med at sy i nogle dage. Men jeg har syet det lort om igen 2 gange nu, fordi jeg ikke var  tilfreds med udfaldet. Nu har jeg endelig fundet en stil, jeg kan lide. En "rå" stil, med blotlagte sting. Men det krævede at jeg skulle sprætte op og fjerne en masse tråd. 

René og jeg gik i gang med "The Vampire Diaries". Jeg tænkte "Hell yeah, I love them vampires", men vi havde set  5 afsnit eller sådan noget, så begyndte mareridtene at komme. Og jeg måtte indse, at jeg stadig er pissebange for vampyrer. René spørger altid "Hvad er det, du er så bange for?" Og jeg ved det ikke. Jeg kan ikke forklare det. Det er bare så skide uhyggeligt at tænke på at de er her og at blive offer for en. Måske endda at blive en selv... Jeg bryder mig ikke om dem. Jeg har været bange for dem siden barnsben, det er utroligt at de bliver ved med at styre mit liv på den måde. Som edderkopperne. BURN THEM ALL! And I really mean this in the nicest way.

Jeg har set nogle forskellige film her de sidste dage, fordi jeg faktisk bare har siddet og syet. En af disse film var "Fantastiske svampe" på Netflix. Det er en dokumentar om svampe og hvad de laver her på Jorden. Den film er SÅ interessant at jeg lige var ved at erklære at JEG ville studere svampe. Men så var det at de viste en svamp der voksede (og de viser det jo altid i timelapse), og en fugleedderkop der boede i en hule i jorden ved siden af. De nævnte den ikke, og man så ikke edderkoppen, men man så dens ben bevæge sig. Jeg ELSKER naturfilm, men der er alt for mange af dem, som har edderkopper med, og der er INGEN advarsler inden de viser dem. Så man kan sidde der med sine popcorn og cola (eller hvad man nu har når man ser film - is og juice), og virkelig nyde hvor smukke jaguarer er, hvor fantastiske elefanter er, og BANG!, så er der en edderkop på skærmen, og man får et hjertestop. Det er slemt nok, når det er på fjernsynet, som man har en vis afstand fra, men når det er på computerskærmen, som er 30-40 cm fra ens fjæs, så er det ikke okay. Jeg har ikke ord, der kan beskrive min angst for edderkopper. Men det har jeg fortalt jer om så mange gange. 

Lige nu har jeg sat en dokumentar om 2. Verdenskrig på. Jeg har kun hørt de første 3 minutter, men jeg forlader nok dette indlæg til fordel for Netflix. Den lyder spændende. Det gør alt om 2. Verdenskrig. Jeg er meget interesseret i det som emne. Ikke fordi jeg er nazist, men det modsatte. Jeg er en stærk tilhænger af, at vi IKKE glemmer fortiden, så vi IKKE gentager den. Jeg eller nogen fra min familie har ikke været berørt af krigen. Nu jeg jeg jo så også "kun"  41 år, men hvis min farmor eller farfar havde været udsat for forfærdelige ting, ville jeg regne mig selv som berørt. Men min farmor og farfar var ikke berørt af noget omkring krigen, og deres forældre var heller ikke. Så...

Jeg smutter. Opretter et indlæg om mine nye, fede parykker senere. Måske skriver jeg et indlæg til skizo-bloggen senere, og så kommer jeg lige herind og dropper et link.

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar