Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. februar 2022

Emmas hornhinder har løsnet sig

 Af og til sker der ting, som man virkelig ikke kan gøre noget ved, men som er yderst frustrerende. En af disse ting er f.eks., at Emma er blevet blind. Fuldstændigt, hun kan intet se. Hendes hornhinder har løsnet sig, hvilket har medført tab af syn. Så nu går hun konstant ind i ting og falder ned fra ting. Hun skal lære at leve igen, men uden at kunne se. Hun har også for højt blodtryk, og er startet på blodtryksnedsættende medicin, som hun skal have 0,8ml af dagligt. Det tager hun  meget godt. Hun lader til at klare det meget godt, sådan i det store og hele, selvom hun ikke har været blind særlig længe. Meget af vores tid går med at holde øje med Emma og sørge for at hun har det så godt som muligt. 

Jeg fryser ekstremt meget lige nu, jeg ved godt at det sikkert skyldes at klokken er 4 om natten, og jeg endnu ikke har sovet. Jeg burde tage mig en lur, men det er sådan lidt svært for mig lige nu, eftersom jeg skal op ved senest 11 tiden og give Emma sin morgenmad. 

Jeg har overvejet at tage en oprydningsrunde i mine reoler og se, om jeg kan få noget bedre ud af det, jeg har, end hvad det er nu. Jeg bryder mig ikke om den måde det står på. Der er kun én af reolerne, der fungerer for mig. Men jeg har ikke de store idéer til de andre lige  nu. Jeg har 4 reoler og en hjørne. Jeg sidder lidt, for mig selv, og tænker "Jeg har alle disse mange cd'er, som jeg har købt fordi jeg elsker ideen om at eje en kopi af noget en kunstner jeg er glad for har skabt, men det er alligevel mange cd'ere at have stående". Min næste tanke er nu, at jeg teknisk set kan samle dem, jeg ikke sådan rigtig lytter til længere i en box eller noget, og så sætte dem væk, og bare have mine gode cd'er stående? Jeg har ikke engang et anlæg, jeg har kun min PC, og den er yderst  ustabil. Der er 4GB ram i den, og den lukker programmer ned selv, uden at jeg har bedt den om det. "Hvad? Vil du se denne anden video i et nyt vindue i Firefox? Så skal jeg lige lukke ned for lommeregneren og Hotmail først, og hvis du vil bruge noget af det igen, så kan du vente i 45 år på at genåbne det" kan jeg forestille mig at min PC skriger, for det er det, der sker. 

Well... Jeg syntes bare at jeg lige ville ønske jer en glædelig februar. 

#Blindekatteerdebedste

Ingen kommentarer:

Send en kommentar