Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 24. februar 2022

Klokken 10

 Om 45 minutter, når klokken er 10, skal Emma aflives.Vi fik hende da hun var 8 år gammel, d. 18. februar 2014. Nu kan hendes lille krop ikke mere. 

Dette billede er fra i lørdags. Vi lå og puttede sådan her under dynen i lidt over 2 timer.  Det gør knusende ondt at skulle sige farvel. Men hendes nyrer er stået af. 

Jeg har aftalt med min veninde at hendes veninde, som arbejder på Roskilde dyreinternat, kan få alle de ting, som vi ikke længere skal bruge. Vi gemmer nogle ting, fordi vi er ret sikre på, at vi skal have en kat i fremtiden. Men listen over hvad vi kan give væk er lang. Emma er den sødeste, smukkeste og dejligste kat nogensinde. I går eftermiddags, efter hun havde spist lidt aftensmad, lagde hun sig ind i sin transporter, og hun har vitterligt ikke forladt den en eneste gang. Og jeg kan garantere det, fordi jeg har siddet lige her, ved siden af den, hele natten. Det kommer til at koste os 1.135,00 kroner at få hende kremeret. Shit. Vi har kun 800 kroner. Vi risikerer at få spærret vores visakort hvis vi overtrækker. Vi tager chancen. Nordea er alligevel en shitty bank, det er hvad man kan forvente. 

Nu vil jeg sige farvel i ro og mag, så René får sin mulighed. Jeg hader at skulle sige farvel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar