Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. maj 2022

Udvidelse af vores familie

 Efter 3 lange, hårde måneder uden min lille pige, har jeg ny fået en ny lille pige. René og jeg kunne ikke blive enige om et navn, så vi gik på kompromis. Hun hedder Bella. Hun hedder lige præcis det, hun er. Smuk. Hun har den smukkeste farve, jeg nogensinde har set en kat have. Emma var verdens smukkeste kat. Men hun er her ikke længere, og nu er der en ny. Bella ligger og kigger på mig lige nu, med sine søvnige gule øjne. Hun har gnasket sig lidt omkring halen, og mangler noget hår. Dyrelægen mener, at det nok er fordi hun har været gravid og har fået killinger. Killinger, der alle døde, fordi hun var underernæret og ikke særlig gammel. Lige nu er hun kun 1 år gammel. Hun har en nøgen plet på sit ben, hvor blodprøver er blevet taget, og hun har en nøgen plet på maven, hvor hun er blevet neutraliseret. Hun vejer 3,2kg, og det er alt for lidt. Så vi passer godt på hende, og sørger for at hun får mere mad og bliver en større kat. Men hun er en dejlig, smuk kat. Hun vandt vores hjerter med det samme. Og af uvisse årsager, stoler hun blindt på os. Dejligt for os, selvfølgelig, men... Wauw. Har vi virkelig lov at være så heldige 2 gange?

Disse billeder af Bella er taget henover weekenden. Vi hentede hende i Faxe i fredags. 

Dette er taget en time efter vi kom hjem, den farvede plet i højre hjørne er René. Han vil ikke være på internettet. Men hun elsker klart René.
Hun kan også godt lide denne kattepude, der er blevet installeret på et bord ved siden af mit skrivebord. Hun ligger her normalt, når jeg sidder her.
Her ligger hun i min seng. Som det kan ses, har hun gnasket i halen, men som kattehjemmets foretrukne dyrelæge sagde, kan det være noget hormonelt. Vi tager hende dog snart til dyrelægen selv, da der lige skal følges op på visse ting.

Det sidste billeder her er ikke et jeg har taget, og det er ikke fra vores hjem. Det er fra kattehjemmet. Jeg har det med, fordi det viser hendes smukke, helt unikke farve. Damn. Den kat er smuk. Når solen ikke skinner direkte på hende (eller andet lys), ser hun sort ud. Hun er meget tillidsfuld og venlig. Jeg glæder mig til at tage flere billeder, efterhånden som hun får sin pels igen. 

Det var det, jeg ville. Blære mig med min nye, lille pige. Håber at I har haft en fantastisk weekend!

1 kommentar: