Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. maj 2022

Musik gør mig altid så glad

Jeg har haft supermange rygsmerter de sidste par dage. Hvorfor? Jeg ved det ikke. Men jeg har fundet lidt gammelt musik frem, blandt andet IYAZ, der på et tidspunkt havde et hit med "Replay". I omkvædet synger han dette:

"Shawty's like a melody in my head that I can't keep out, got me singing like na na na na everyday, it's like my iPod's stuck on replay". Jeg ved naturligvis godt hvad han synger. Jeg har lige skrevet det ned. Men de første 10 gange jeg hørte den sang, hvor den bare kørte sådan halvt i baggrunden, og jeg fik bare sat den ind som "(...) it's like my eyeball's stuck on replay" - og jeg kan ikke slippe det igen, selvom jeg har erkendt at jeg har hørt forkert!

Jeg er i supergodt humør i dag. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg sidder her, nyder musikken, jeg lige har fundet på Spotify, jeg kan faktisk slet ikke sidde stille. Kender I ikke det, når børn der endnu ikke har lært engelsk synger med på engelske sange? Det er mig. Jeg sidder og danser (det bliver jeg nødt til, for at passe på min ryg), og jeg lipsync'er for vildt til musik, jeg dybest set kun har kendt i et par dage. I DON'T CARE! 

Og jeg har lavendelfarvet neglelak på! YEAH! Jeg elsker den farve. Jeg har lige ryddet seriøst op i alt mit kosmetik/hudpleje. Meget af det har jeg ikke rakt ud efter i lang tid, og noget af det er slet ikke åbnet og er bare noget, der er kommet med i en subscriptionbox. Så nu har jeg pakket 3 kasser med brugt makeup, og jeg sørger for, at der kommer nogle flasker med isopropylalkohol med, og så får min mentor det med ned i huset hvor alle de der mennesker jeg plejer at give mine ting til, er. Jeg printer også en vejledning ud, så de ved hvordan de kan desinficere makeuppen. I disse dage bruger jeg meget forskellig makeup, men jeg er inde i en periode hvor jeg primært bruger Jeffree Star Cosmetics. Det er helt utroligt så godt de farver holder med den rigtige primer. Den jeg ellers sværgede til, er tilsyneladende gået ud af produktion, så jeg er skiftet til en fra Max Factor. Den er godt nok effektiv! Den holder lige så godt som den anden, jeg brugte. 

I morgen kommer der en og gør rent her. Hun skulle have været her i torsdags, men hun ringede og spurgte om hun måtte rykke det til i dag. Men hende vi selv har ansat kommer også i denne uge - og det er hendes sidste uge. Så kommer hun ikke mere, og det er noget vi kommer til at savne, for dem som kommer og gør rent her hver 14. dag fra kommunen, kan simpelthen ikke gøre det ordentligt. 

Jeg har det så varmt lige nu. Det er for voldsomt. Jeg må finde min blæser. Jeg magter ikke det her, det er for meget. Og det er maj måned! Vores lejlighed er allerede   på den forkerte side af 30 grader! Jeg kan ikke lide det. 

Jeg håber at I har haft en fantastisk weekend! Hav en god uge! Jeg er sikker på, at det bliver strid regn og måske endda snestorm på onsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar