Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 14. august 2022

Halloween i juli, men ingen tvang

 Det var midt i juli da jeg så de første videoer på YouTube, der indeholdt nye, in-store 2022 halloween produkter. Juli måned. Det er lige tidligt nok. Efteråret er en rigtig hyggelig tid, men er det virkelig så hyggeligt at man skal leve i Halloween Town hele året? Er den by ikke ret meget reserveret til Jack Skellington og hans slags?

Men jeg har lagt makeup i dag. Det er første gang i lang tid, jeg har gjort det. Jeg har lagt en efterårs makeup til at fejre halloween som er flere måneder væk, fordi jeg intenst hader sommervejret. Jeg uploader ikke et billede, men jeg har brugt brændt orange og guld, samt en mørk bærfarve på læberne. 

Nyd jeres ... hvad det så end der, når I læser dette. Hvis I læser dette. Der er ingen tvang.

4 kommentarer:

  1. Herhjemme er der halloween stemning året rundt, kun afløst (eller måske tilføjet af) jul fra november. Sådan har det været siden før halloween begyndte at finde plads i de danske butikker, jeg elsker bare hyggelig uhygge og har været noget af en horror-fan hele mit liv.

    Har du forresten set den dokumentar på Netflix med Evan Rachel Woods?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, jeg har ikke set den. Jeg ser stort set alle videoer om selve retssagen, dvs. diverse retsdokumenter fra begge sider, på YouTube, men jeg nægter at smide penge direkte efter Evan Rachel Woods. Så jeg har ikke set Phoenix Rising, men jeg har set andre snakke om den.

      Slet
    2. Jeg sad tilbage med en dårlig smag i munden efter jeg havde set den. En selvforherligende rejse igennem bedrag, fra en kvinde der ikke vil stå ved valg hun har taget. Jeg stammer mig over at jeg har troet på de ting, hun har sagt under retssagen, for det blev for mig tydeligt i den dokumentar at der er tale om en kvinde, der bare fortryder at hun har været vild og vil give andre skylden for at hun har sagt ja. Argumenter som "jeg lod mig overtale af andre til at tro det var sådan jeg mente dengang" når det er nøjagtig det samme der er sket denne gang. En anden har fortalt hende at de handlinger hun har lavet er forkerte og så, fordi de har været ekstreme set med normale øjne, har hun bare gået med på den. Som en der lever og har levet et ekstremt liv, også den seksuelle del som der er meget fokus på i dokumenterende, blev jeg fandeme bare så sur.

      Slet
    3. Det er også det jeg har opfanget igennem de ting jeg har set på YouTube - også med de andre kvinder. Men der er så meget ved Evan, der virkelig bare er forkerte. FBI-brevet, f.eks., og ... ja, faktisk alt hvad hun har sagt. I stedet for at erkende at hun fortryder at hun havde den "affære" i sin ungdom, så går hun blindt i krig for at slette den, uden at tænke på andre end sig selv.
      Men som sagt - jeg har ikke set Phoenix Rising, og jeg kommer ikke til det, selvom vi har HBO Max. Jeg følger sagen på YouTube.

      Slet