Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. oktober 2022

Jeg har ikke tid til det her lige nu, måske vender jeg tilbage med en titel

 Okay. Jeg indrømmer det blankt. Henover årene har jeg sagt nogle virkelig dumme ting. Jeg er ikke et klogt menneske, og sådan er dét. Jeg har også sagt ting, jeg burde have vidst, hvis jeg havde gidet at undersøge det, men var for doven til at gøre det og i stedet for bare lukkede lort ud. Og det er både online og i mit virkelige liv. Jeg har desværre skrevet ting online, som jeg ved vil være der til evig tid, selvom jeg burde have tænkt mig om og måske lige have tænkt mig om en ekstra gang. Men i forbindelse med denne kontroversielle Selena Trueblood skandale, som dybest set handler om en tiktoker, der har anklaget Metallica for alt muligt sært, blandt andet for at være nazister. Jeg kan ikke lide Metallica. Og jeg synes at det er pinligt at være dansker, når nogen på internettet siger "Lars Ulrich er dansker". Han er så ... Ikke min kop te. Men man kan ikke bare lave en tiktok om et band hvor man finder alt muligt sært frem, som der er en baghistorie omkring, som man vælger enten ikke at nævne, eller ikke at undersøge. Så jeg har nydt de forskellige reaktioner på Ms. Truebloods erklæringer. Jeg har opdaget ting jeg ikke vidste. Jeg har aldrig tænkt over Kirk Hammett. Men nu ved jeg, at han er halvt filippiner. Jeg havde ikke engang opdaget at han ikke bare var hvid, men en mørkere udgave. Og Rob Trujiro (er det ikke sådan, det staves? Ham, der overtog Jasons plads som bassist) er ikke "bare" mexicaner, han er halvt mexicaner og halvt indfødt amerikaner. Hvad jeg også har lært, er at Lars ikke "bare er en gammel hvid mand". Han er dansker. Nogle siger tysker, men de fleste har den rigtig. Men det er lidt skægt at man ikke kan blive en gammel hvid mand hvis man er dansker, for der er ret mange af den slags her i Danmark. Men okay - i Metallica udgør de jo kun en fjerdedel. 

Jeg er her også for at brokke mig. Jeg kan ikke huske om jeg har brokket mig over noget af det før, men det er sådan set bare... Ja... 

Jeg elsker TV-serier, og der er mange på Netflix, jeg godt kan lide. Og jeg kan godt lide, at der er så mange, forskellige genrer, som henvender sig til mange forskellige publikummer. Og jeg har ikke noget problem med at se "same-sex" kærlighed romantik og erotik når det opstår i de tv-serier, jeg ser. Men jeg er ved at blive lidt træt af, at der er en "non-hetero" med i alle tv-serier. Jeg ved godt, at jeg lyder virkelig åndssvag lige nu, fordi jeg finder selv kvinder virkelig smukke og elsker at kigge på kvinder, men jeg ser mig selv om heteroseksuel, og jeg kan godt lide bare at se heteroseksuelle tv-serier. Hvis det bare var engang imellem, eller hvis man lavede serier der handlede specifik om de ting (lige som de serier der er lavet om det allerede på nuværende tidspunkt), ville det ikke virke så overvældende. Men når det er sådan, at når man sætter sig ned og ser en serie, og en af personerne pludselig er forelsket i en af samme køn, eller finder ud af, at de har været et andet køn lige siden de blev født, og man så sidder og tænker "åh nej, ikke igen!" Og igen: jeg ved godt, at det er et luksusproblem, jeg ved godt, at dem, som har problemet, er dem, som er uden for den heteronome gruppe som jeg befinder mig i, men damn... jeg er træt af det. Og ja. Jeg er stadig fascineret af visse "figurer" som f.eks. Angelina Jolie, Lady Gaga, Troian Bellisario (hende der spiller Spencer Hastings i "Pretty Little Liars"), Dorothy, Maria Brink... Maria Brink har den sprødeste stemme. Hun er GORGEOUS for DAYS! Hun synger og skriver de fleste tekster i bandet In This Moment. 

Anyways. Nu til noget, som jeg er virkelig seriøst træt af, og som andre mennesker er blevet trætte af, at jeg er træt af. Den nye "lille havfrue" film. WTF. Jeg kan sagtens se for mig, at alle de der små piger, som ikke er hvide, og som ikke er vokset op med Ariel som så ud på en bestemt måde, at de elsker den nye lille havfrue. Men hvorfor har de ikke valgt at lave en anden havfrue historie med en sort havfrue i stedet for at "race-swoppe" den der allerede er der? Jeg ved godt, at Den Lille Havfrue som Disney-film ikke har supermeget med H.C. Andersen at gøre, men det kan ikke nægtes at deres idé til den film kommer derfra. Fra hans eventyr af samme navn. Og det eventyr betyder så meget for Danmark og dem der godt kan lide at bo her, at der er blevet sat en freaking statue, hvis ikke to, af hende op. Ja, hun er en fiktiv karakter i et eventyr. Men - jeg er sgu da ligeglad. Den Lille Havfrue er min yndlings-Disney. Jeg elskede de Arieldukker der havde det lange, fantastiske røde postkassefarvede hår, og hun var min prinsesse. alle de andre syntes at Belle, der kom som den næste, var bedre, men de tog fejl. Det var Ariel. I mange år efter, troede jeg seriøst at vaskepulveret Ariel havde fået navn efter hende. Uanset hvad, ville jeg nok ikke se den nye film. Men jeg synes at det er virkelig ufedt at de har skiftet hende ud med en, der kunne have været en kusine, eller bare en anden havfrue med sin helt egen historie. Og de gør det ofte. Lige nu er medierne fyldt med folk der latterliggør os, dem som mig, der ikke synes det er fedt. Så ja. Jeg teamer op med dem, der er #Notmyariel. 

Jeg har derudover, i dag,  købt en LIVARNO home Starry Sky Projector Nightlight. Den kan projektere lys ud i mit soveværelse, i blå, grøn og rød, og den kan rotere i 360 graders vinkel. Lige nu tester jeg den, så den kører på batterier, men der er et USB kabel med, som jeg har intentioner om at benytte. Hvis nogen er interesserede, har jeg købt den i LIDL, og den kostede 69 kroner. Og tilbuddet gælder til ... i og med i morgen, tror jeg. Deres tilbudsaviser kommer vist ud søndag, men for de varer, der først kommer på tilbud om torsdagen, ved jeg ikke om de holder længere. De fås med pink eller blå base. Jeg elsker den allerede supermeget!

Jeg har fundet opskriften på en kage, jeg har ledt efter i lang tid. Min svigermor plejede at bage den, men hun er kommet til at smide opskriften væk. Og ingen af os vidste, hvad det var for en kage. Vi var bare enige om, at den smagte af "jul". Men jeg slog "julekage" op, og det var DEF ikke den. Så jeg sad og tænkte lidt på den kage. Hun plejede at putte hvidtøl i. Kunne det være noget så enkelt som en ... ølkage? Jeg slog ølkage op. BOOM! Lige der, første søgeresultat  på alletiderskogebog.dk, var den kage! Så jeg ringede naturligvis til svigermor og gav hende den glædelige nyhed. Nu skal jeg bare have bagt den. René har lige været nede og købe ind - men ingen butikker har hvidtøl på hylderne. Ikke de to han var inde i, i hvert fald. 

Da jeg kom hjem tidligere, efter jeg havde vasket mit tøj sammen med min mentor, tømte hun postkassen for mig, fordi hun stod nærmest og havde nøglen. Jeg fandt en flyer for DF og en for M. Jeg kunne ikke lide Moderaternes flyer. Det var et lille stykke papir, godt nok i god, tyk kvalitet, men det der stod på virkede for mig tåbeligt. "Sundhed er noget af det allervigtigste i livet, for uden sundhed kan vi ikke være frie og leve. Det er for alle mennesker, en stor og vigtig del er kernevelfærden." Og deres kandidat er Mike Villa Fonseca, som er "sygeplejerske, brandmand & folketingskandidat". Det kan godt være, at han kæmper for gode sager (på bagsiden stod der danske sundhedsvæsen, ældreplejen for vores ældre, børn og unges trivsel, uddannelse for børn og unge og skatter i det danske land). Men DF's kandidat er Pia Kjærsgaard. Var hun ikke gået på pension for år tilbage? De har lavet en freaking pjece hvor der står en masse ting og informationer, hvis jeg besluttede mig for at stemme, ville jeg ikke nødvendigvis skulle gå ind på deres hjemmeside for at "læse mere." Jeg ved allerede det hele! Og det lyder godt! Men jeg har ikke tænkt mig at stemme. Heller ikke selvom jeg får de latterlige flyers hele tiden. 

Solrød Fodterapi havde også været forbi min postkasse. Seriøst...? Almindelig fodbehandling i 45 minutter koster 490 kroner (hvilket er 110 kroner mere end jeg nogensinde har givet for en behandling fra en statsautoriseret fodterapeut, der kom hjem til mig), men du kan også få en luksus fodbehandling som varer i 60 minutter, og den koster 740 kr!  Men en udvidet luksus fodbehandling, som er 90 minutters luksus for dine fødder, koster 850 kroner! HAHA! Den klinik må lige være åbnet, har set alle de huse der ligger nede ved strandvejen og tænkt "Det er nogle rich-ass mennesker, der bor her, jeg kan sagtens skrue prisen i vejret", for hvis det ikke er det, er det en klinik, der virkelig har problemer med at få det til at løbe rundt, og i stedet for at lave pakke-deals eller bare "taco tuesday" (en dag om ugen hvor det måske mellem klokken 9-12 er billigere, vælger at sætte alle priserne op... Dette er fuldstændig vanvittigt. 

Nå. Min mad er lige blevet færdig, alarmen er gået, så jeg skal ud og arrangere den på en smuk måde!

GOD WEEKEND, ALLE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar