Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 13. september 2016

Fødselsdag!

13. september 2016

You know what that means!

Hvis jeg havde været 14 år, måske 15, ville jeg have bagt muffins og delt dem ud i klassen i dag, i anledning af Dave Mustaines fødselsdag. I år er det den 55. af slagsen.

See, engang var der Thomas Helmig. Det var en kort periode. Pludselig var Madonna i min båndoptager konstant. Da jeg var 12 år, bankede Axl Rose på min dør og inviterede mig ind i heavy rockens verden. Men da jeg var 14, kom Dave Mustaine, ruskede i mig og sagde "WHAT THE HELL?!" og kommanderede mig til at lytte til Megadeth. Og så blev jeg fan af Megadeth. For det var (er) fandeme røvfede! Det er helt utroligt. Jeg ELSKER det band!

I dag kommer min veninde. Katja. Jeg glæder mig til at se hende. Og til at få hjælp med rengøring af det værelse, som skal gøres rent (nej, vi har ikke fået ordnet det endnu). Vi har besluttet os for, at vi køber 4 nye borde ude i IKEA og sætter dem op inde i soveværelset (hvor jeg sidder nu), de kommer til at danne et T, når de er sat op, så vi hver især har et hjørnebord, som støder op til den andens, bare modsat. Bordene koster 329 kroner. Det er lige til at overkomme. Vi skal bare have fundet en løsning med at få transporteret varerne hjem. Hvis vi bestiller alt derude, koster det 749 kroner at få det bragt hjem. Tager vi derud og bestiller hjemtransport, koster det 599 kroner. Det er gratis at leje en trailer - men vi har ingen bil, og  det er ikke gratis at købe en bil. 

Dejligt. Mit vækkeur ringer om 5 minutter, og jeg har været oppe i ca. 1½, og først nu føler jeg mig træt. Lækkert. Katja kommer 9:30, og der er lige "the matter of" morgenmaden. Jeg har ikke lyst til morgenmad i dag, men jeg må nok hellere spise noget. 

Mit bentonitpulver kom iøvritg i lørdags, og jeg forventer stærkt at zink oxid pulveret kommer i dag. Så har jeg alle tre pakker fra amazon :) Det blev ca. 200 kroner, og kostede mig ca. 200 kroner i porto og pakning. Wauw. Ain't that just great!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar