Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. september 2016

Billedblog

I dag er en sørgelig dag. Hvis jeg havde et sort armbind, ville jeg bære det. For jeg er i sorg. Min hund, som teknisk set er Renés forældres hund, men som jeg lidt har set som min egen, fordi han ligesom var "alles" og jeg var en del af "alle", er blevet aflivet i dag. Han har været syg længe, men nu gik den ikke længere. Jeg vil ikke skrive så meget om ham, men i stedet indsætte nogle billeder, som min svigermor har sendt til mig igennem tiden. Der er mange, men jeg har flere hundrede, og jeg har haft svært ved at vælge kun de bedste øjeblikke. Tilgiv mig. Jeg har lige mistet ham.
(Hans albuer og brysthår danner et hjerte på dette billede)

Grunden til, at dette billede, som slutter af, er et billede hvor han ligger og sover, og måske ikke er suuuper-passende, er at dets titel i min mappe er "zzzz". Jeg har ikke noget, som kommer efter det, som jeg har brugt. Men man kan jo vende det og sige som de gør på engelsk "He's been put to sleep" i stedet for "han er blevet aflivet", som man jo siger på dansk. Men "han er lagt til at sove" går ligesom ikke, det lyder sgu ikke godt. Men på det billede der, der får han sig i hvert fald en rigtig god morfar.

Mikie - vi savner dig allerede.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Åh stakkels hund <3
    hvor gammel blev han?

    //Hatten

    SvarSlet
  3. 12 år, faktisk, så han var en gammel hund. Men ´han blev sgu syg og kunne ikke mere. Han havde skrantet i et stykke tid, men da hans afføring blev blodig, kørte min svigerfar ham til dyrlægen, hvor han blev aflivet. Men han var den gladeste hund i verden, tror jeg. Hehe. Dejlig dreng :)

    SvarSlet