Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 1. marts 2018

Grunden til mit fravær

Hold da op for en fest... Samme dag, som min svigermor skal komme og spise, vælger min computer spontant at gå i stykker. Den stod bare og kørte, og da René skulle køre sin mor hjem, og jeg vendte tilbage til den, lagde jeg mærke til, at der ikke var liv i den. What so ever. Og den har ikke fungeret siden. Det er ca. 2 uger siden. Så skete der det, at jeg, efter næsten 1 uge med bare nederen intethed, fik René til at stille en anden computer op. Og nu låner jeg lige den i et stykke tid.

I mellemtiden har jeg forelsket mig dybt i noget, jeg ellers holder mig fra: melodi grand prix, og jeg er blevet vildt forelsket i vinderen af det danske. Jeg ved ikke hvad den sang gør ved mig, men et eller andet sætter den altså i gang.

Her til aften ville jeg have skrevet om noget, der betød noget for mig, noget, jeg var inspireret af, fordi det provokerede mig som noget sjældent gør. Men i stedet ødelagde René min aften ved at gå amok på mig fordi jeg bad om hjælp til at logge ind på min blogspot, fordi jeg ikke kunne huske hvordan jeg skulle gøre, fordi jeg normalt altid er logget ind, og der ikke er noget med "gemte passwords" på denne computer.

Så nu er jeg straight out pissesur og overvejer meget kraftigt at ordne Emmas bakke, give hende det sidste mad for i dag, og så ellers bare gå i seng. For jeg er træt af det her. Jeg er træt af denne dag. Rengøringsdamen kom en time for tidligt, flyttede om på mit inventar på mit badeværelse, insisterede hele tiden på at ville bo bedre, hvis vi kom af med alle de flyttekasser, og tilbød at blive i sin frokostpause og pakke nogle af dem ud. Det var sødt af hende, men hun var virkelig pushy, og jeg kunne ikke lide hende. Mine strømper er dog ankommet i dag, jeg fik taget mål af dem for længe, længe siden, og de blev afsendt til min gamle adresse d. 5. februar. Så kom de til mig i dag, og jeg kan da godt se, at posen har været klippet op og strømperne er beskidte, selvom de ikke har været brugte - de er blevet inspiceret inden de er 1) sendt tilbage til Sahva, eller 2) sendt tilbage til mig atter engang, til min rigtige adresse, af Sahva. Who knows?

Emma har haft blærebetændelse og har det slet ikke godt. Hun er stadig på penicillin og er en lille stakkels. Hun får samtidig smertestillende, fordi det gør jo ondt at tisse når man har blærebetændelse.

Jeg vil se om jeg er i bedre humør til at få skrevet noget i morgen i stedet for, for denne aftens hygge er alligevel ødelagt. Psh.

Sov godt. Jeg har savnet at skrive herinde. Det er altid når muligheden ikke lige er åben, at man gerne vil, ikke? Men de sidste 2 dage har jeg binge-watched Liza Koshy på YouTube. Damn, hun er sjov! I Like!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar