Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. marts 2018

What the actual fuck...

Denne video, som er ... uden lige, er uploadet til YouTube på kanalen Hipster Veggie. Og her fortæller Hipster Veggie os, sammen med sin veninde, hvilke 7 "personal care" produkter som vi for enhver pris skal holde os fra. 

Hvis man ser på disse to kvinder, er man ikke i tvivl om at de har en skrue løs. De snakker om alle de farlige kemikalier, som f.eks. deodoranter, tamponer, hygiejnebind, tandpasta og hudlotion indeholder, samtidig med at de begge to har afbleget dele af deres hår. 

Men det, der lidt slog mig ud af den, var punkt nummer 4, som jeg virkelig bare sidder og ryster på hovedet over. Og en af kommentarerne, leveret af Kiran M, som skrev "damn so Colgate toothpaste is the reason why I haven't been able to connect with god"

Du hørte det på Hipster Veggies kanal, forhåbentlig for første gang. Men Colgate indeholder simpelthen kemikalier, som hindrer spirituel vækst. Det er kemikaliet fluor, som forhindrer vores spirituelle vækst, hvis vi benytter os af denne tandpasta i stedet for f.eks. en økologisk tandpasta. Det er sgu da meget rart at vide det, ikke? Jeg mener... Tænk hvis man aldrig havde fået det at vide. 

Okay. Men jeg skal ikke dømme folk for at have skruer løse, for jeg har selv et par ligge og rasle rundt oppe på øverste etage. Jeg ville nok bare aldrig stille mig frem foran alle og sige den slags. Men hvem ved. Måske ved de virkelig hvad de snakker om. Måske er det Satan, der har skabt Colgate, og det er derfor, at alle, som er bare borderline kendte, har et sæt kridhvide tænder. That's it, guys! ILLUMINATI! De bruger Djævlens tandpasta, bliver smukke, opnår succes og så har de solgt deres sjæl. No turning back now. Medmindre alle pløkkerne falder ud, og de mister al deres GLAMLIFE. Når de går fra at være kendte til at være ingenting. Så ved man, at de ikke længere bruger Colgate. Jeg må nok hellere droppe Zendium og gå over til Colgate. Vent! Der er også fluor i min tandpasta! OH NO! And I didn't even see it coming... men til sommer udkommer min nye cd 😂

2 kommentarer: