Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. august 2018

Buko... er der noget om snakken?

Okay, okay. Jeg kan ikke huske, om jeg har været inde på det før. Men Buko rejeost. Den har ændret sig. Før var den dejlig og lækker. Cremet, ikke så mange rejer og bare... Mmm... Men nu, og det har stået på de sidste 3-4 gange jeg har købt Buko rejeost, har en tredjedel af bøtten været fyldt op af store rejer. Og de sælger den til samme pris for samme mængde. Hvordan kan det løbe rundt med profit? Og hvad med os, som ikke kan lide rejer, men køber Buko rejeost, fordi osten smager godt, og det er den eneste ost, vi kan lide, og bare er tvunget til at sortere rejerne fra? Nu bliver en tredjedel af den indkøbte mængde Buko rejeost smidt ud! IS THERE NO GOD???

Jeg har købt en gave til min svigermor. Disse to:
Jeg kan bare sige, at hun blev glad for dem, og det var hovedsagen! Faktisk var det dem eneste sag...

Nå. Og René har været på rov i Dollarstore'n nede i Solrød Center. Købte nogle ting til mig. Cute as he is. Han købte disse ting:
Hvad angår ansigtsmaskerne, er der en collagen, en vitamin E, en agurk og en Australian tea oil. 
Hvad angår makeuppen, er der en foundation i faven "1", en pudder i farven "2", en blush i farven "corail", en Colour Fix pelette med forskellige gode ting at have ved hånden, samt en rød læbestift, som bliver pink.
I går eksperimenterede jeg med det hele. Jeg havde faktisk lidt gammel makeup på fra i onsdags, og jeg havde ingen pensler, så hele dette look er skabt med fingrene og køkkenrulle. Det er svært at putte pudder på med køkkenrulle. Men nu ved jeg, at det kan gøres. Jeg endte med at se således  ud:
Det er et virkelig grimt billede, I know,, men det kan ikke forventes at jeg er en smukhedsprinsesse hver gang jeg uploader et billede. Faktisk er "Smukhedsprinsesse" også Emmas titel i dette hus. Men ofte uploader jeg billeder for sjov. Fordi de er grimme, uheldige eller sjove. Det er ikke altid at jeg får taget gode selfies. 
 
Jeg skal have fundet på noget, som jeg kan lave til aftensmad i dag, jeg har IKKE lyst til at lave mad, jeg føler mig totalt BOMBET og udmattet. NOT IN THE MOOD for COOKING. Jeg kan eventuelt slippe afsted med nogle madder. Mon René vil have madder i dag? Hmm...
 
Fuck, altså, vi har brugt så mange penge i går at det er LØGN! SHIIIT. Vi er ruinerede resten af måneden. René har købt ind hos Computersalg OG Amazon. Det ender aldrig godt...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar