Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. august 2018

Jeg er ikke helt sikker på emnet. Hår?

14. august 2018 = 11 år siden René og jeg teamede op på kærestefronten. Jeg forventer at vi fejrer det for første gang nogensinde. Der er ikke købt nogen gaver. Jeg forventer at vi enten besøger min svigermor og tilbringer en hyggelig dag der, eller måske går ud og spiser i stedet for, bare René og jeg, eller evt. sørger for at få noget take away mad med hjem. Vi skal bare finde ud af, hvilken restaurant vi skal vælge. Jeg er ikke god til at spise på fyldte steder, så det gælder om at holde sig uden for "myldretiden". Men hvad har vi egentlig lyst til at spise? Vi overvejer lidt at køre til Cafe A og enten spise der eller bestille mad med hjem. Jeg er lidt opsat på at prøve en Mojito, men jeg kan ikke tåle alkohol pga. den type epilepsi, jeg har (et eller andet sted går jeg ud fra, at alle med epilepsi har det problem, men jeg lider af JME) gør at jeg desværre ikke kan tåle alkohol. Men hos Café A har de en Virgin Mojito med mynte, lime og danskvand. Men lyder det overhovedet lækkert? Hvad med Frozen Lemonade, der består af lemonade, som er blendet med isterninger og mynte? Det lyder bedre. Men skal jeg bestille en jordbærshake? Hvis jeg ender med at bestille den ret, jeg tror det ender med, hvilket er en oksefliet, så tror jeg ikke at en jordbærshake er det, der passer supergodt til. Så vil jeg nok hellere bare have en sodavand. Det er svært, ikke? Jeg bestiller nok bare en cola light. Eller Coca Cola Zero, som jeg har fundet ud af er den eneste sukkerfri "brand"-cola, jeg rent faktisk kan lide. Der er en gigantisk forskel på Coca Cola Light og Coca Cola Zero. Og jeg mener ikke at light er målrettet mod kvinder, og Zero mod mænd. Man kan rent faktisk smage en virkelig stor forskel. Pepsi Max er ude. Hvis de kører med Faxe, må jeg bestille en Faxe Kondi Free.

Men først og fremmest skal jeg sove. Vi har kun været kærester i 11 år og 8 minutter. Eller; teknisk set blev vi først kærester omkring klokken 10-11 stykker om formiddagen, så vi har endnu ikke nået punktet. Jeg glemmer det hvert eneste år. Er det ikke utroligt? Haha.

Jeg er blevet klippet. Jeg er tilfreds med mit hår, men de billeder, jeg har taget, er ikke gode. Men håret er cool. Jeg kan lige smække et eksemplar op her:
Billedet er taget sådan, "Frisk fra frisøren", og jeg må indrømme, at jeg altid sætter min frisure bedst selv, ligesom jeg altid tager billeder af mig selv bedst. Hver gang andre tager billeder af mig, ligner jeg noget som er sluppet ud fra et forsøgslaboratorium, sådan halvt menneske, halvt øgle, men når det kommer til selfies, så går det bare så meget bedre. Ofte tager jeg 3-4 billeder, men jeg plejer faktisk at "ramme rigtigt" i første hug, selvom dette billede er nummer 7 ud af 9. Jeg skal vænne mig til nye omgivelser. Dvs. ny baggrund,m anden lyskilde, og jeg havde som sagt ikke selv sat mit hår. Jeg skulle have billeder fra alle vinkler. 

Når jeg tænker på The Big Guy, Satan, Den Faldne Engel, Lucifer, så forestiller jeg mig at han ser ud på en bestemt måde. Derfor blev jeg mildest talt lidt overrasket da jeg lagde mine øjne på Netflixserien "Lucifer", hvor han, Lucifer Morningstar, ligner (bortset fra et par mindre detaljer) ligner min Lucifer på en prik. I know, I know, det er normalt. Alle ser ham nok sådan. Eller; de burde. Men det overraskede mig bare sådan. Og det første afsnit... Det første afsnit var virkelig fænomenalt! Da han kører derud af med den skønne musik, som jeg nu, hvor jeg kun har 1 afsnit tilbage af sæson 1 før jeg starter på sæson 2, desværre har glemt. Men det var bare så... HELL YEAH! Jeg er ikke helt sikker på, hvad seriens budskab er. Men det at Lucifer i sig selv ikke er ond, men straffer dem som gør o nde gerninger - det kan jeg godt lide, og det er egentlig også det, jeg forestiller mig, at det ville være, hvis jeg troede at alt det med Gud og hans sønner Lucifer og Jesus var sande. But - I don't. 

I dag har det været et dejligt, stille og roligt vejr. Ikke for varmt og til at holde ud. Jeg må se at komme lidt mere udendørs. Har pludselig lagt mærke til, at mine negle ikke gror længere. De har haft den samme længde i flere måneder. Not cool. Jeg tager 35mcg som eneste vitam/mineral tilskud, og det er noget, lægen har sagt at jeg skal tage. Til gengæld synes jeg at mit hår vokser for hurtigt...
Okay, tjek her:
Fra venstre, øverst: 
Kaliumklorid (original: Kaleorid) 750mg, Diural (original: FUrix) 40mg, Zonisamide (original: Zonegran) 100mg, Eltroxin 100mcg, Delepsine Retard 300mg
Fra Venstre, nederst: 
Frisium 10mg, Quetiapine (Original: Seroquel Prolong) 400mg, Lekaform D-vitamin 35mcg

Jeg tager: 3 Kaliumklorid, 3 Diural, 4 Zonisamide, 1-2 Eltroxin (mandag- torsdag = 1, fredag-søndag = 2), 6 Delepsine Retard, 1 Frisium, 2 Quetiapine samt 1 D-vitamin dagligt. En hurtig sammentælling giver mig et tal på 30 tabletter. Det svinger mellem 29 og 30 dagligt. Men Diural er vanddrivende. For at holde kalium-balancen ved lige, skal jeg tage Kaliumklorid. Eltroxin får jeg mod for lavt stofskifte. Zonisamide og Delepsine samt Frisium er noget, jeg tager mod epilepsi, og Quetiapine-tabletterne tager jeg mod "mod sindslidelse" (men vi ved alle sammen godt at det er skizofreni, og ved du det ikke, så tjek titlen på bloggen endnu engang. Eller; undertitlen - det, der står med gult), og D-vitamin - ja. Jeg er simpelthen bare ikke nok ude, eller får nok lys. Jeg kan ikke lide dagslys. Jeg fungerer bedst om natten, hvilket arbejder imod JME. Men folk som har skizofreni er ofte nattemennesker og vender om op nat og dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar