Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 28. august 2018

Bare lige et "Heads up"

Sikke en dejlig, frisk uge at begynde på! Ved godt mod, jeg har fundet en dejlig måde at lægge makeup på, som jeg virkelig nyder, der er ikke særlig mange, der synes den er særlig cool, fordi min idé om at mascara på både over- og undervipper er en grim ting ikke går godt hos mange - og slet ikke, hvis man har hvid eyeliner langs de nederste vipper. Men det er sådan lidt pudsigt, at folk, som normalt synes at min makeup er pæn, ikke kan lide det den ene  gang, hvor det er supertydeligt. Jeg har måtte forklare om og om igen, at det er fordi der er ikke er en farve under vipperne, at det er til at se - for normalt lægger jeg ikke farve på mine nederste vipper med vilje. Normalt er det noget der sker ved et uheld når jeg lægger mascara på de øverste. Jeg har overvejet at prøve kunstige vipper, men jeg er lidt sådan... Det kan også blive FOR meget, og jeg har rimelig meget makeup på i forvejen.

Emma har orm (igen - hvor kommer de fra!? Duelort på terrassen, måske?). Det kostede 230 kroner. For pillerne, 2 styks. Det har været dyrere for os at have hende her i under 1 år, end det har i de år vi boede i Køge. Det vil sige fra 2014 til 2017. Det er godt nok vildt. Solrød er dyrt overalt. Det er helt sygeligt så dyr denne by er. Der er intet, der er billigt. Andet end en butik her og der. Det var et dårligt træk at flytte til denne by, men vi er glade for lejligheden - mindre glade for dem der skal ordne tingene, der er i stykker.

Og Pantstationen. Den ligger i Ølby. Men hvor er den dejlig! Jeg elsker pantstationen! Jeg elsker at jeg kan pakke mine sække hjemmefra og køre ned med den på pantstationen, aflevere dem, og ikke skulle tænke over det. Jeg ved, hvor meget en sæk kan rumme. Vi har en klar aftale om, at alle flasker mærket med C-pant, kommer i samme poser, og at der kommer 25 flasker i hver pantpose. På den måde kan man nemmere regne med sine flasker. Og bedre holde styr på, hvor meget man drikker. Når man bestiller dem, tænker man ikke helt så meget over det, nemlig. A og B pant kommer i samme pose, og det er bare "stop ved 100", fordi der max må være 100 flasker/dåser i en pose. Normalt afleverer vi kun C-pant. Men nu, pga. nedbrændingen af coops kulsyrefabrik, har vi været lidt mere nødsaget til at købe både dåser og ½-L flasker. Men at man så bare smider poserne ind, og så får sat pengene ind på enten sit pantkort eller sin nem-id konto, er en genial idé, synes jeg!

Åh! Klokken er 2 om natten. Jeg burde SÅ meget gå i seng, og jeg har SÅ meget ikke lyst. Jeg føler ikke, at jeg er "ordentlig" træt, og jeg vil hellere sove i rent sengetøj, hvilket jeg ikke har fået lagt på endnu. SUK. Den luksus må jeg gemme til i morgen!

Sov godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar