Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 10. januar 2019

Hvad skal vi dog leve af resten af måneden?

Hello people!

I dag skal vi snakke om ting. Jeg har købt ting. Jeg har købt flere ting. Og eksperimenteret. Hehe. Det er min niche! Jeg har købt denne smukke samling af øjenskygger (det er teknisk set en vegansk sag, så de røde farver må ikke bruges direkte omkring øjnene. Men jeg har gjort det alligevel, og det efterlader ikke spor på min hud. Om det er fordi jeg bruger foundation, løst pudder og derefter NYX Proof It!, som er en primer der gør øjenskygge vandfast, og derefter som regel lægger en hudtone på først, ved jeg ikke. Men de smitter ikke af på mine øjenlåg) fra NYX, det er deres "Sugar Trip Squad".
Denne smukke sag har jeg givet 175 kroner for, købt hos Matas, og jeg lavede mit første look med den, dvs. dette:
og jeg brugte mine makeuppensler, som jeg købte i forbindelse med black friday hos H&M. Jeg er gået hen og er blevet fantastisk glad for at benytte en pensel til at påføre al slags makeup - også foundation. Og hvor er det en skam at René købte to splinternye Beautyblendere til mig i bryllupsgave... Haha. Men her brugte jeg først den hudtonede farve, derefter den brændte orange på øjenlåget og op til  næsten lige under brynet. I soklen lagde jeg så den blommefarvede, fra den yderste øjenkrog og ind til ca. 3/4 af øjet, og helt ude i den yderste øjenkrog lagde jeg en lille prik af den brune farve og blendede det ud. Under øjet brugte jeg den blommefarvede røde. Jeg valgte at bruge en lipliner fra MAC, "Follow Your Heart", jeg fyldte læberne ud, og i stedet for at tage læbestift på, tog jeg en lipgloss fra L'Oréal, "Neon 310 Say Seychelles" og lagde lidt på min håndryg, og tog min pegefinder og "duppede" lipglossen forsigtigt på liplineren, så der ikke kom for meget på. Jeg har brugt Milani highlighter i farven Afterglow. Nå ja, jeg har en brun eyeliner fra Cien langs de øverste vipper, og jeg forsøgte at putte en sort liner langs de nederste, men den var spidset forkert, og jeg blev ved med at stikke skarpt træ ind i mine øjne. Til sidst droppede jeg det.

Men dagen efter jeg havde modtaget pakken fra Burd, som er bud-firmaet, Matas benytter til aftenleveringer, bestilte jeg dette RIO makeup penselsæt med 24 pensler. Det kostede 599, så der var fri fragt, og det ankom samme dag. 
 
Derfor havde jeg i går denne mystiske makeup på:
Det er de to farver aller længst ude mod venstre, jeg har brugt, samt en anelse af nummer 3 i nederste række fra venstre, den er koncentreret omkring den yderste øjenkrog langs de nederste øjenvipper indtil ca. midt på øjet, hvor jeg gik ind med den grøn/gule farve igen. Her valgte jeg så en læbestift fra Cosmod Paris, "Rouge Magique Cameleon". Så selvom den er rød, bliver den pink, når den kommer i forbindelse med varme. Jeg har her valgt at bruge en Milani highlighter, og det er i nuancen Afterglow.

I dag har jeg så arbejdet mere med farver, jeg ved ikke om de passer sammen, men ... Man er nødt til at eksperimentere for at finde ud af det.
Man ser det ikke så tydeligt her, men det, der er sket, er at jeg har de to farver på, som er længst mod højre i øverste række; den lilla på selve øjenlåget, og den mere peachy-agtige ovenover. Jeg har farven under den (den røde) i den ydre øjenkrog, og den allerlængst mod højre, nederst, langs de nederste vipper. Jeg har brugt Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter i farven Pink Lights. 

På alle 2 billeder har jeg brugt Comme Deux #GLOWUP bronzing powder. Jeg har kun brugt den sådan lige under mine kindben. På alle tre billeder har jeg brugt Cien foundation (den fra Lidl til 24,95 kr for 30ml) i farvek 010 Shell, MaxFactor translucent professional loose powder samt den der NYX Waterproof eye shadow primer, "Proof  it!". Jeg har brugt, på de to første billeder, MaxFactor 2000 CALORIE WP mascara i sort, på det sidste billede har jeg brugt en mascara fra Cosmod Paris, som ikke er vandfast. På nederste billede har jeg brugt en smule af min læbestift som blush, men eftersom den er ekstremt pink når først den rammer huden, fortrød jeg det lidt, og kørte lige pudderbørsten over et par gange, for at mildne det en smule. Jeg har brugt en settingspray på alle tre billeder, på det første tror jeg, at det var Urban Decay, men jeg gik over til at bruge en NYX, fordi jeg fik tømt Urban Decay sprayen. 

Grunden til at jeg har "fået lov" til at spendere så mange penge, er at jeg vandt et væddemål mellem René og mig selv. Hvis man ikke vil tabe, skal man ikke vædde. Er det ikke sådan, det er?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar