Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 25. januar 2019

Min mening om BEGYNDELSEN

Okay, hør nu her.

Judas forrådte Jesus med et kys. We all know the story. Men gør vi? For  der er, for mange år siden, fundet et Judas evangelium, som ikke er kommet med i Bibelen. Og i det står der, at Jesus selv bad Judas om at lade et ord falde til jøderne. Og når man tænker nærmere over det - Jesus blev sat på Jorden, af Gud igennem Helligånden og Jomfru Maria, så han kunne befri mennesket for vores synder. For at kunne gøre dette, skulle han dø. Var der nogen af de andre 11 disciple, der ville have fortalt jøderne om Jesus? Det, der skete, var nødt til at ske. For ellers ville mennesket ikke være blevet befriet for vores synder.

Da Det Nye Testamente blev sat sammen, "forsvandt" Judas' evangelium. Der er flere end Markus, Matthæus, Lukas og Johannes, som skrev deres evangelier. Faktisk er Det Nye Testamente proppet med evangelier, disse 4 er de mest "kendte"/"tungtvejende", men der er masser af materiale i Det Nye Testamente. Og Judas er pænt skrevet helt ud, de eneste steder, han nævnes, er de steder hvor han backstabber Jesus.

Men igen: For at vi kunne være, hvor vi er nu, skulle det ske, og ingen af de andre ville have gjort det. I virkeligheden var Judas såmænd nok den, som Jesus stolede mest på, siden det var ham, som fik opgaven.

Og når nu jeg alligevel er på en god rant over Bibelen: Gud skabte to mennesker. Han skabte Adam og han skabte Lilith. Men Lilith ville ikke være underdanig og finde sig i hvad som helst, så hun stak af fra Edens Have. Adam begyndte at kede sig, og beklagede sig til Gud. Gud sendte nogle engle for at overtale hende til at komme med hjem. Det ville hun ikke, så hun blev dæmoniseret. Gud tænkte "Oh oh, spaghettio, hvad gør jeg nu?" og lagde Adam i en dyb søvn. Ud af Adam tog han et ribben, som han brugte til at skabe Eva. Og det blev så Adam og Evas job at skabe en verden med masser af mennesker. Har jeg ret indtil videre? Okay. Adam og Eva fik nogle børn. Eva fødte to sønner, Kain og Abel. Vent! Skru lige tiden tilbage! Adam og Eva - de var ikke gift, der var ikke afholdt en form for ceremoni eller noget, og alligevel var det bare helt fair at de skulle befolke jorden? Nå, men vi kender historien. Kain var landmand, og Abel var fårehyrde. Kain ofrede nogle af sin jords frugter, mens Abel ofrede nogle af sine lam. Fordi Gud nu var lidt mere begejstret for Abel, blev Kain sygeligt jaloux, og slog sin bror ihjel. Godt så.

Gud bliver naturligvis sur, og han siger, at hvis nogen slår Kain ihjel, skal de blive hævnet x7. For at folk skulle vide dette, satte Gud et mærke på Kain, så ingen skulle komme til at slå ham ihjel. Det var meningen at Kain skulle lide resten af sit liv.

Så sker der det, at Kain har "omgang" med sin hustru. Og ens umiddelbare reaktion er "Wow! Hvor  kom hun fra?" For Adam og Eva skulle befolke hele verden, og der er kun nævnt Kain og Abel. Så enten har de fået flere børn, og der foregår noget incestuøst, eller også er der andre, der kopulerer samtidigt med Adam og Eva, som så har fået børn så Jorden ikke bliver befolket af inbreeds.

Men Kain fik sønnen Enok, som han navngav en ny efter. Enok (manden, ikke byen) navngav sin søn Irad, og hans søn kom til at hedde Mehujael, og dennes søn kom til at hedde Metushael, hvis søn fik navnet Lemek. Og Lemek giftede sig med Ada og Silla. Ada gav ham sønnen Jabal, som blev stamfader til "dem som bor i telte og holder kvæg", og hans bror (søn af Silla), Jubal, blev stamfader til alle dem der "spiller på citer og fløjte".

Jeg vil gerne tillade mig at spørge: Hvorfor har hver søn kun 1 søn? Det er tydeligt at døtre ikke bliver nævnt, og på denne tid var de vel i og for sig også urelevante. Jeg kan vel egentlig også godt gå ud fra, at der i Kains slægt  kun bliver noteret hvem der er den førstefødte søn. Men er det ikke rimeligt ... nedladende overfor resten af flokken?

Mange  bibelske malerier, både i børnebibler og malerier der ikke er henvendt til børn, viser Noas ark. Især dyrenes gang op af den der bro op til selve arken. Men har I ikke lagt mærke til, at der ofte er nogle af dyrene, der er af samme køn? F.eks. løverne - der er ofte to løver med den der store han-løve manke. Plus at der var ret mange dyr, og hvis der skulle være 2 af hver slags - så skulle det være en temmelig stor ark, og Noa ville ikke kunne nå at bygge den, selvom han blev 900 år gammel. Han havde kun sin familie som hjælp, og de var de eneste, som var på arken ud over dyrene - hvem passede dyrene? De måtte da blive sultne på et tidspunkt, mens Gud lod regnen sile ned i al den tid? I forvejen er det usandsynligt at de ikke ville spise hinanden, men hvis de var derinde i den tid, det tog for syndfloden at blive overstået, uden at blive sultne, og stadig ikke æde hinanden - jeg tror ikke på det. Men det der med at Noah blev 900 år er i sig selv komplet latterligt. Jeg ved godt, at stort set alle i Det Gamle Testamente opnåede den alder, i hvert fald i den første halvdel, men alligevel - ikke troværdigt.

Læser man i 1 Mosebog, helt fra kapitel 1:1, sker der blandt andet dette:
  1. kapitel 1.1: Gud skabte himlen og jorden
  2. kapitel 1:3 Gud sagde "Lad der blive lys!"
  3. kapitel 1:4 Han adskilte lyset fra mørket.
  4. kapitel 1:6 Gud sagde "Lad der blive en hvælving midt i vandet til at dele det!"
  5. kapitel 1:9 Gud sagde "Lad vandet under hvælvingen samle sig så det tørre land kan ses!"
  6. kapitel 1:10 Det tørre land kaldte han Jord, og hvor vandet var, kaldte han Hav.
  7. kapitel 1:11 Derpå skabte han grønne planter. 
  8. kapitel 1:12 Op af jorden spirede de grønne planter
  9. kapitel 1:14-15 Gud sagde "Lad der blive lys på hvælvingen til at adskille nat og dag!"
  10. kapitel 1:10 Gud skabte to store lys på himlen til at skinne på jorden, det største lys, Solen, til at herske om dagen og det mindre lys, månen, til at herske om natten, sammen med stjernerne.
Jeg har udeladt det , som ikke vedkommer min pointe. Først skaber han himlen og jorden. Så laver han lys, og adskiller derefter lyset fra mørket. Men der gik alligevel nogle dage (eller år, alt efter hvilken teori man går efter) før han  gang i dag og nat, og alligevel var der grønne planter, buske og træer som væltede frem - jeg har ikke tilbragt meget tid i skolen, men jeg husker da lidt om fotosyntese og den slags. Jeg er ikke helt sikker på, at det hænger sammen med denne "GOD THEORY". Plus, det faktum, at solen er en meget stærkt lysende stjerne, som skinner på planeten månen (vores måne - der findes flere måner). Lyser solen ikke på månen, kan man ikke se månen, fordi månen i sig selv ikke giver noget lys. Hvor er alle de der "Ja, men Bibelen har alle factsene korrekt" - steder henne? For jeg har ikke set nogen i alt hvad jeg har set og hørt indtil videre.

Jeg skriver ikke alt dette for at gøre nar af nogen, selvom jeg heller ikke skriver det for at hylde andre. Jeg har bare tænkt disse tanker, fordi jeg selv er meget involveret i det, fordi jeg ser videoer på YouTube, som handler om Illuminati og folk som er besat af Djævelen eller har indgået en aftale med ham for at kunne opnå et eller andet. Jeg kan ikke lade være, fordi jeg synes at de er spændende. På den forkerte måde. Jeg er ateist. Jeg synes at folk, som har en tro, skal have ret til at have den, men jeg synes også at der er en gigantisk overflod af selvretfærdige kristne mennesker på YouTube, som laver videoer om popstjerner, skuespillere m.v., og selvom jeg forsøger at holde igen med at virke nedladende, er det svært. Jeg forsøger at holde den slags for mig selv. Men det er svært, fordi jeg føler meget stærkt for min ateisme. Ikke så meget at det er en religion i sig selv for mig, men fordi jeg bare har en mening om det. Og den er muligvis forkert. Det kan jeg jo finde ud af, når jeg på et tidspunkt stiller klipklapperne. Men lige nu - der har jeg barebrug for at lukke noget damp ud en gang imellem.

Og undskyld på forhånd til dem, jeg har gjort ked af det med dette indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar