Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 20. februar 2019

Flere ting der kan anbefales!

HEJ!

Okay. Når energien for at skrive om seriemordere, religion eller andre emner, man har kørende, ikke lige eksisterer, er der altid mulighed for at se noget på YouTube, Netlix eller HBO. Jeg er blevet dødtræt af YouTube og alt det, jeg så der. Så nu har jeg fået min egen profil på vores Netflixkonto, og kan se noget separat fra René, og jeg har mulighed for at benytte hans HBO-konto, når han ikke selv bruger den. Og dette har jeg set siden sidst:

"Bridesmaids". En film om barndomsveninder, der vokser lidt fra hinanden, får nye veninder, men finder sammen igen. Første gang jeg så den, for nogle år tilbage, grinte jeg så meget at jeg græd. Denne gang græd jeg bare, jeg synes egentlig ikke, at jeg grinte særlig meget. Men jeg smilede mens mine tårer løb ned over mine kinder. Det er en virkelig god film om sammenhold.

Jeg har også set "Evil Woman". "Hvorfor ser du sådan noget crap, Rikke?" tænker I sikkert, medmindre I allerede kender svaret. Jeg er megafan af Jack Black, og jeg forsøger at se ALT den mand har lavet, samt høre al den musik, han har lavet igennem årerne med Kyle Gass i deres fælles band, Tenacious D. Jeg har glemt hvilken film jeg første gang så Jack i, men jeg har også set en del. Jeg ved godt, at han spiller bedre guitar og synger bedre end han spiller skuespil (i hvert fald hvis han får valgt det forkerte manuskript), men han har en stil, der bare lige er mig. Han er bare... Han er min "dream-backup-husband". René har også en "dream-backup-wife". Plus at vi er blevet enige om, at der er frit lejde hvis det drejer sig om Lady Gaga, dels fordi vi begge to synes at hun er virkelig smuk, men også dygtig, kunstnerisk og talentfuld. Jeg tror faktisk, at hun er den eneste, både af skuespillere og sangere blandet sammen, vi er fælles om at forgude, selvom der er flere vi begge kan lide. Denne film er naturligvis ikke en supergod film, men jeg må sige, at jeg synes at den er forholdsvis cool, og det er rart at se Jason Biggs igen, uden for American Pie filmene, som jeg blev træt af efter 2'eren. Som mærkeligt nok er den eneste, jeg har. Hvorfor har jeg ikke 1'eren? Nå, men filmen hedder originalt "Saving Silverman". Den har bare en fået titlen "Evil Woman" på Netflix. Neil Young er med i den film. Hehe.

Jeg har lagt mine øjne på hele første sæson af "Sex Education", som er en engelsk ungdomsserie, som jeg virkelig godt kan anbefale. Jeg synes ikke, at den rammer forkert på min målgruppe, selvom jeg ikke er ung længere. Jeg synes at den er sjov, og jeg kender alt for godt til det med sexhistorier og pinlige forældre. Virkelig god serie.

En anden serie, som jeg havde blandede forventninger til, var "Chilling Adventures of Sabrina". I 1990'erne var der en tv-serie, som kørte på TV3, som handlede om "Sabrina The Teenage Witch" eller noget i den retning, men det var sådan en kvalmende sød serie, og når man havde set et afsnit, gad man aldrig at se et igen. Jeg dykkede ned i den nye, virkelig dystre og mørke genindspilning her i forgårs, der er indtil videre 1 sæson med (vistnok) 11 afsnit af 1 times varighed. Jeg lover jer for, at jeg var svær at hive væk fra skærmen. Den var så anderledes og god, der var både hekse, satanisme, dæmoner, djævle og alt mulig spændende. I den 11. episode tager alting en ny drejning, da Miss WardWell afslører hvem hun i virkeligheden er. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke havde set det komme, men det var helt overraskende og åh så ... tilfredsstillende!

I dag er jeg startet på serien "The Crazy Ex-Girlfriend", men jeg må indrømme, at jeg virkelig allermest lige nu glæder mig til "The Umbrella Academy", som jeg har lovet at se sammen med René, men jeg har sagt at han skal se Sabrina-serien først. Vi skal også se "Grimm" - den har vi set før, men det var mens vi boede i Køge, så det er et stykke tid siden, og jeg har ikke set den første halvdel af serien. Jeg synes at Sabrina er en serie meget lig Grimm, selvom universerne er forskellige. So to speak.

Jeg ar vist nået til afsnit 3 i sæson 1 i "The Crazy EX-Girlfrind", og den virker ikke så lovende, men jeg giver den en chance alligevel. For hvorfor ikke? WAIT! I KNOW! Because: Jesus. Jeg vil straks vende tilbage til den skøre ekskæreste (hun er ret skør, vil jeg så også sige, men nok ikke mere end jeg var, da jeg var ulykkeligt ophængt på René).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar