Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. februar 2019

Ting jeg ser!

HEJ!

Det er længe siden! Jeg har lavet mange ting, men ikke noget særligt spændende. Jeg er stadig i gang med mine diverse projekter, men ellers er der ikke sket det store.

I dag, da jeg tændte min PC, blev jeg mødt af et pop-up vindue, som fortalte mig, at der var en virusfare i mit software. Jeg fik ordnet det, og 10 minutter senere ringede vores telefon. Jeg tænkte "Sært", fordi fyren, der ringede, talte engelsk, med indisk accent, og sagde (uden at præsentere sig) at han ringede fra Google, og at de havde opdaget at jeg var blevet hacket, og at jeg skulle gøre sådan og sådan for at få hjælp. Jeg gav telefonen til René. Han fik at vide, at vi skulle betale Google 300 dollars, og René sagde, at han ikke ville betale. Ham fra "Google" sagde, at han ville blive ved med at ringe, og René sagde, at han ville kontakte politiet. Ham, der ringede, havde ikke gjort sig den ulejlighed at skjule sit nummer. Nu må vi se, hvad der sker.

Jeg har taget nogle valentines-billeder til René. Jeg har taget nogle forskellige, men jeg har fået hjælp til at vælge hvilket et, jeg vil give ham. Jeg har mere eller mindre limet mine øjenbryn ned og "pudret dem" (og jeg forbandede mine "big bushy eyebrows" - og nej, jeg kan ikke huske hvor jeg har hørt det henne), foundation, jeg havde tegnet hjerter omkring mine øjne med en hvid kohlblyant og derefter lagt en rød farve med en læbestift og derefter dækket hjerterne med rød glitter. Jeg tegnede derefter en hjerteformet mund. Jeg har skrevet "I'm thinking absout you" neden under, og jeg har skrevet et ganske kort lille digt, som kommer med.

Jeg har set nogle afsnit af Marvel-serien "Punisher", og Oh my LORD den er sej. Normalt ser jeg ikke lige den slags serier, og jeg blev ikke spurgt om jeg ville se med. Jeg faldt lige som bare ind her og der i løbet af serien. Men de sidste 10 afsnit så jeg. Og de var COOL! Og jeg har her til aften tjekket "Polar" ud på Netflix. Jeg må sige, at jeg synes at Mads Mikkelsen - sparker røv i den film. Efter min mening er det en af hans bedste film. Jeg har ikke set ham i specielt mange film, fordi jeg normalt holder mig til komedier, og det er mest i film som "Blinkende Lygter" og "De Grønne Slagtere" jeg har set ham. Jeg har ikke fulgt hans karriere. Men "Polar" er så sej. Og jeg er imponeret over hans evne til at tale russisk. Jeg ved selvfølgelig godt, at han ikke har lært hele deres sprog, men alene det, at han kan nogle linjer, er sejt nok til mig! Forleden så vi "Father of the Year" med David Spade i rollen som faren, og den var virkelig sjov, jeg morede mig supermeget.

I lang tid har jeg ikke set Grav3yardgirl eller Banana Peppers på YouTube (Bunnys kanaler), men jeg faldt over en video, der var døbt så sært at jeg tænkte at jeg måtte give den en chance. Den var uploadet til Banana Peppers kanalen, og den hedder "I Mailed Myself Clothing To Myself And It Worked 1000% Real". Jeg kunne ikke finde hoved eller hale på den, men jeg blev nødt til at se den. Og jeg græd af grin flere gange. Den er virkelig sjov, det er rart at se hende være det, som man formoder at være "sig selv på et godt sted".
Jeg har sat videoen ind her, så I kan se den, hvis I har lyst, men... Ja. Det er som sagt en video som Bunny har lavet på hendes kanal Banana Peppers. 

Jeg har også fulgt Shane Dawsons sidste to dokumentarfilm, og det er sgu spændende sager! Kan varmt anbefales! Det var bare lige sådan en "varm anbefaling".

Sov godt, alle sammen, jeg går i seng nu, og jeg håber at jeg sover dejligt hele natten. Jeg er træt af at vågne på mærkelige tidspunkter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar