Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 27. februar 2019

I really need to rant!

Jeg er ked af det, men jeg bliver nødt til at rase ud. Så dette er ikke et hyggeligt indlæg.

I går ringede jeg ned til lægesekretæren hos min praktiserende læge. Hun er "ny". Hun har arbejdet der i 2 år nu, ca. Og hun fucker alting op. Hun siger konsekvent "elepsi" i stedet for "epilepsi", og hun kan ikke udtale basic præparatnavne som Zonegran og Delepsine.

Og i går ringede jeg derned for at få fornyet mine recepter på Zonegran, Delepsine og Eltroxin. I dag ringede jeg til apoteket for at få det lagt frem, så René kan hente det i morgen. Jeg ringer altid dagen før, så de har tid til eventuelt at bestille det hjem. HAR KÆLLINGEN SÅ BESTILT DELEPSINE TIL MIG???? NEJ!!!! Det har hun ikke. Hun skal være glad for, at der lå en recept på Deprakine (samme præparat) dernede, for ellers havde jeg opsporet hende og virkelig bitchslappet hende. Der er altid problemer når hun skal indtelefonere medicin, men hvad der mest irriterer mig, er det der med at hun kalder epilepsi for elepsi.

Som når folk ringer på min dør og spørger om jeg er Ankera Poulsen i stedet for at læse fucking hvad der står på deres skide seddel! Hvordan noget menneske kan få "Aagren" til "Ankera", forstår jeg ikke, men jeg overbeviste mig selv om, at det måtte være fordi at kvinden var ordblind. Men når der så også står et navn som "Rikke" i det navn, hvorfor så ikke vælge det?

Og nu skal Emma til dyrlægen igen. Jeg ved ikke hvad der sker, men muligvis øjenbetændelse, og hun skal have tømt sine analkirtler. Stakkels kat. Jeg føler med hende. Hun har fået en tid på fredag.

Godt så. Nok brok for denne gang. Solen irriterer mig. Lad mig få noget af efteråret tilbage. Jeg hader dette totalt tropiske vejr vi har fået. NOT my style.

Hav en god dag, jer, der læser dette. Den kan kun blive bedre end min.

2 kommentarer:

  1. Men recepten hedder jo deprakine - og når man så er på apoteket bliver man spurgt om man vil have den billigere udgave, som er delepsinen... Mine sosuer kan i hvert fald ikke bestille delepsine, når de skal forny min recept og det var også det recepten hed første gang den blev udskrevet fra sygehuset.

    SvarSlet
  2. Undskyld jeg først svarer nu, jeg har ikke været herinde før nu. Jeg er sådan set ligeglad om hun lægger Deprakine eller Delepsine op, for jeg ved godt, at jeg har sagt ja til at få det billige. Det jeg blev irriteret over, var at hun IKKE havde bestilt det. Der var en gammel recept på Deprakine, som jeg fik ud som Delepsine, men det var bare det der med at jeg skulle ringe til apoteket for at få det lagt frem til afhentning, og så var der ikke bestilt noget, og heldigvis for mig var der en gammel recept.

    SvarSlet