Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. maj 2019

Lige ved at begå en fejl, MEN!

Ahh... Jeg havde skrevet et blogindlæg som var respektløst overfor René fordi han - igen - havde opført sig som en skoledreng, og jeg - igen - havde mistet kontrollen over mit temperament. Det var et grimt indlæg, men jeg fik det aldrig skrevet færdigt, og det har ligget åbent i 2 dage. Nu kom jeg lige forbi og så det og tænkte "Jeg er ikke vred længere. Jeg sletter alt det lede lort har jeg skrevet."

I stedet vil jeg, indtil jeg den 8. maj kan genoptage "LUCIFER" (ÅH! Jeg elsker den serie! Musikken deri er fænomenal, og selvom der lige ved 3. sæsons afslutning var ved at komme lidt for meget af det sukkersøde stads ind over, så elsker jeg stadig natklub-ejer Lucifer Morningstar - han er cool), meget stærkt anbefale at se "The Santa Clarita Diet". Haha. Det er den bedste zombie-serie ever! "Chilling Adventures of Sabrina" er også fantastisk, den 2. sæson har lige kørt her i april. Den var god. Jeg kan godt lide den drejning den har taget, med Lilith. Jeg elsker figuren Lilith, både som hun bliver portrætteret i serien om Sabrina, men også i en video, som har har fundet på YouTube kanalen The Legends of History.
Den indeholder nogle virkelig flotte tegninger, som jeg kun kan være misundelig over at jeg ikke selv kan gøre efter, og er i det hele taget godt fortalt. Jeg kan godt lide historien om Lilith. Den første kvinde, ikke tilfreds med at være Adam underdanig - og hvorfor skulle hun det? De blev skabt samtidig. Eva blev skabt af et af Adams ribben. Men Adam og Lilith var lige - så hvorfor underkaste sig? Jeg var også skredet. 

Men den kanal, The Legends of History, har små fortællinger om alle mulige forskellige ting. Pirater, vikinger, okkulte personer, japansk historie såsom samuraier og ninjaer - og jeg kan især godt lide de to der er lavet om de kvindelige af hver slags. Der er  også noget hindi og der er videoer om vampyrisme - men jeg har set en del om hekse som er rigtig gode. En, som jeg finder ekstremt spændende, er den om Marie Laveau, som var "The New Orleans Voodoo Queen". Den er spændende - og igen: flotte, flotte tegninger. Stort set alle videoerne er spækket med smukke tegninger. Det er virkelig en fantastisk kanal!

Jeg er glad for, at jeg ikke fik uploaded det oprindelige indlæg. Tak til mig selv fordi jeg er så doven. For en gangs skyld kom det mig til gode! Haha. Håber at ALLE for en fantastisk torsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar