Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. oktober 2019

Halloween i folkekirken!

Wauw... Hvilken generøsitet. I sidste uge skænkede min svigermor René og mig 40.000 kroner. I dag har vi smidt 30.000 kroner af dem ind på vores banklån, som faktisk er mit, men som René co-signede på, da vi blev gift. For 12 år siden om 8 dage. Og nu skylder vi kun 7.000 kroner. Hver måned  lægger vi 2.340 kroner på vores lån, så det er skønt at se det endelig er kommet helt derned. Min svigermor er bare den bedste!

MEN: mine juleting er ankommet, så julehygge med svigermor er klar når hun er. Emmas ting til min svigermors julekalender til hende (vi plejer bare at kalde hende for "Emmas farmor", fordi vi ser Emma som en datter). Og jeg har fået samlet 24 pakker, af en god blanding af godbidder og legetøj. Jeg har også fået min cd med In This Moment, "Ritual", og den er bare så fed! Jeg er helt forelsket i stort set alle sangene! Jeg har bestilt nye batterier hos Harald Nyborg, både til mine hovedtelefoner, til mine lyskæder og til  min lommelygte, og så har jeg bestilt nye lagener, fordi det der er på min seng er virkelig ... hullet. Hele den del, der udgør min fodende, er ét stort hul, som vokser. Jeg har fået min creme, som jeg har bestilt (bare en Aveeno creme - jeg finder at den er seriøst fugtgivende, og den er god til at bruge på mine ben når jeg får skiftet støttestrømper). Jeg har én pakke mere, som venter i kø: René har bestilt en bog til mig, som jeg glæder mig til at modtage.

Og svigermor har ringet og sagt "Jeg vil have nogle af alle dine billeder i portrætstørrelser", så jeg er gået i gang med at lave nogen, der er ikke er så uhyggelige for hende at se på. Jeg har blandt andet her til aften lavet denne fabelagtige heks:
Hehe. Jeg synes den er cool. Næste uge bliver travl. Jeg har så mange ting, jeg skal, men... Jeg må nok hellere tage mig sammen og få skrevet videre på nogle af alle de ting, jeg arbejder på.

Jeg håber I alle sammen får en god allehelgens aften, hvis jeg ikke får skrevet inden da. Er det i øvrigt ikke komisk at Solrød Strandkirke holder en Halloweenfest, når allehelgens aften er en hedensk helligdag? De har et kæmpe banner hængende uden på deres bygning med et billede med at græskar med lys i og det hele... SHIT IS GOING TO HELL! Den danske folkekirke ved ikke engang hvad de står for... Kan man andet end at le? "Kom indenfor i vores hyggelige folkekirke og oplev hvor venlige vi er. Det tager kun 2 minutter, men vi vil gerne have at du bliver for evigt". LET IT GO, LET IT GOOOO! (ja, det er så slemt så Elsa bliver draget ind i det)

2 kommentarer: