Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 9. januar 2021

Det ville jeg betale for!

 Damn! Den mand fascinerer mig dybt. Jeg har bare siddet og gloet på interview efter interview, lyttet til/set musikvideoer... Marilyn Manson er en fascinerende mand. Det har jeg syntes lige siden jeg så ham første gang. Det er som om han har sådan en "spell-casting" movement going on. Og hans stemme... Uh, så sprød. Men jeg fik aldrig skrevet om ham, som jeg sagde at jeg ville. Og det er ikke engang på grund af alt dette. Det er på grund af Grimm. Jeg har bingewatchet den serie sammen med René siden vi blev færdige med sæson 4 af Chilling Adventures of Sabrina 1. januar. Jeg købte denne Grimm complete series box ved Black Friday udsalget sidste år. Jeg elsker den serie. Jeg identificerer mig helt klart mest med Adelin, efter hun har fået sin datter. Hun er virkelig magtfuld, men hun er ikke længere ond. Juliette, derimod, er noget for sig, og hun er også noget at tænke over. Det er sådan en cool serie! Mange af de masker, de forskellige wesen har på, er virkelig flotte!

Uh, og soundtracket til "Pretty Little Liars" bliver også gennemlyttet mere end 1 gang dagligt. Kun de gode sange, naturligvis. Men det er så dejligt med alle disse nye sange. Streaming er en fantastisk ting. Er der nogensinde nogen, der har sat sig ned og har tænkt over hvordan verden har forandret sig inden for ganske få år? Da jeg var barn og man skulle på ferie, tog man sit kamera med, hvis man havde råd til et kamera, og så tog man nogle billeder. Så spolede man filmen tilbage, afleverede den hos en fotobutik (senere også nogle supermarkeder), og så kunne du hente dine billeder en uge senere, og så havde du dine negativer, så du altid ville kunne få et nyt sæt. Nu tager du din mobil, snupper nogle billeder, du kan uploade dem til din computer og redigere dem, eller redigere dem direkte på mobilen, og så kan du sende dem til din printer via WIFI og printe dem ud, du ønsker, på fotopapir. Og bare det, at man har en mobil i det hele taget. I gamle dage, da jeg var barn, var der nogen, der havde en såkaldt "carphone". Det hed den ikke på dansk, men det var en telefon, der havde et batteri der var på størrelse med 3 liter mælk, så var der en telefon, med et telefonrør og en spiralledning og det hele. 

En anden ting, jeg har undret mig meget over, og tænker over, om det vitterligt stadig er sådan, er en ting som brevpapir, blyanter og viskelædere. Jeg havde altid en kæmpe stak brevpapir, som jeg brugte til at sende breve til mine pennevenner. De havde et nogenlunde ens træk: lidt mindre end et stykke A4, og der var et billede på, enten i form af en ramme og så en figur i det ene hjørne, eller et meget transparent billede/billede i svage farver, på selve papiret, og så var der allerede linjer eller tern på papiret, og nogle af dem havde duft. Man kunne købe forskellige slags, som f.eks. bare en blok, eller man kunne købe en blok med 10 papirer og så var der 10 konvolutter, der hørte til. Og man havde blyanter, som havde alt muligt flot print i stedet for de almindelige gule, skolen altid havde. Og der var viskelæderne, som man i mange tilfælde kunne sætte fast på enden af blyanten. De var forskellige, der var nogle, som var store og farverige, nogle som var mindre, men som duftede virkelig godt, , nogle som havde print, og nogle, var ubrugelige fordi formen på dem ikke indbød til at kunne holde fast på dem. Fælles for dem alle var dog, at de ikke kunne viske noget ud. De tværede ens blyant-kvajestreger fuldstændigt ud, men fjernede dem aldrig. Men nu om dage synes jeg at børn får mobiltelefoner meget tidligt. Det kan godt være, at det er mig, der bare synes at det er ærgerligt at den "gamle tid" forsvinder. På den anden side kan vi måske spare nogle træer... Når Katjas datter vokser op og bliver lidt ældre, og hvis hun ønsker at skrive med andre, som jeg gjorde, vil jeg hjælpe hende med at lave hendes eget brevpapir. For jeg endte med at lave mit eget, og det var cool. 

Min Hunt A Killer box ankom i går. Cool. Det er den 3 sæson, vi har nu. For hver box solgt, bliver der doneret et procentbeløb til Amerikas cold cases. Det har jeg det okay med at støtte. De ting, der kommer med i boxen hver måned er virkelig godt lavet. I går, da vi sad og så Grimm, tænkte jeg "Hvor sejt ville det være, hvis der fandtes en Grimm-subscription crime-box?" Så man hver måned får en box med tegninger, og hvor man skal spille et strategisk spil, f.eks. med kort eller et bræt, og løse gåder som en grimm? Det ville være virkelig awesome. Det ville jeg gerne betale for. Hvis nogen har mulighed for at udvikle den idé, så har I min støtte! Jeg har bare ikke hverken overskud eller penge til det. Desværre. Der skal jo også søges om rettigheder og alt muligt. Men det kunne være fedt!

Jeg gik i seng klokken halv fire i nat, og jeg stod klokken halv otte i morges. Klokken er lige nu halv ni, så en times tid siden jeg stod op. Overvejer at gå i seng igen, bare for lige at få lidt ekstra søvn... Det er nok bedst for min dag som helhed, hvis jeg tager mig et par timer mere. 

Tænk over det med en Grimm box, og hvis I ikke ved  hvad Grimm serien handler om, skal jeg nok forklare det mere udførligt! God weekend til alle mennesker der læser dette!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar