Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 3. januar 2021

En skål blev skålet. I går.

 Det har i dag været den 2. januar. Vi har passeret midnat nu, men i dag har det været den  2. januar. Den dag, hvor min farmor ville være fyldt 95 år. Jeg har ikke fejret hende i dag, men jeg har dedikeret en skål til hende, da vi spiste aftensmad. 

I morgen, søndag, har jeg tænkt mig at bestille nogle plastickasser på nettet, og jeg har tænkt mig at farvelægge flere tegninger i mine efterhånden imponerende samling af malebøger for voksne. Jeg har lige, i går, bestilt 4 mere. 

På mandag er  det den 4. januar. Det er normalt ikke en dag jeg fejrer. Men når tingene står grumt til, og verden er helt af lave, så kan jeg godt finde på at fejre folks fødselselsdage, selvom det snart er 11 år siden de døde OG at jeg ikke kendte dem personligt. Derfor har jeg valgt at jeg nok slår Peter Steeles fødselsdag sammen med Marilyn Mansons (han fylder 52 år på tirsdag) og så sidde her foran min computer og lytte til deres musik, græde, grine, rocke, synge, spise kage, drikke cola og have den bedste dag ever. Se nogle dokumentarer, se nogle interviews... Just enjoy the shit out of life, you know?

Men - det er nu 2021. Det er det første egentlige år i dette årti. År 1. Nytårsaften var virkelig... voldsom. Folk afreagerede virkelig med alt det fyrværkeri. Det var helt vildt. Men min lille kattemis klarede det så flot. Jeg har taget nogle billeder af hende, mens jeg sad og så sæson 4 af "Chilling Adventures of Sabrina" på Netflix sammen med René. 

Jeg har  købt en kattetunnel til hende,som er formet som en spandauer. Der er to af de dér huller, og en dejlig pude i midten. Normalt står  den på gulvet inde i stuen, men vi var i soveværelset. Så den kom op på min seng, og hun lå dernede. Jeg havde min hånd nede ved kanten noget af tiden, så hun vidste at jeg var der.

Selvom hun var beroliget med et kosttilskud, og selvom vi havde rullet gardinerne ned og skruet godt op for lyden for fjernsynet, så var hun ikke helt modig, og man kunne god fange hende i at se frygtsomt op, når der kom et stort brag.
Hun er dog nem at få til at falde ned igen, og jeg er superstolt af hende. Hun klarede det så flot. Min lille prinsesse.

Jeg tror, at jeg vil overveje at gå i seng. Jeg har ikke det helt store at lave lige nu, meeeen... Lyder det ikke ekstremt lækkert bare at ligge og hygge under dynen? Love it!

Jeg glæder mig til i morgen, fordi jeg har ting jeg vil afprøve makeupmæssigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar