Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 4. januar 2021

Et spørgsmål til masserne (lyder det ikke fancy?)

 Utaknemmelig. Er man det, hvis man har haft en blog igennem et stykke tid, hvor kun ens bedste ven har været en subscriber, og man så, pludselig, flere måneder og totalt urelateret får 2 nye (og ukendte for mig) subscribers, inden for 2 døgn? Bør jeg være bekymret og  undersøge sagen og sikre mig at det ikke er en scam, eller skal jeg være ligeglad og bare nyde at folk (måske) gider at læse mine "navlepiller-blogs" - som en læser herfra engang kaldte dem? Et eller andet sted sker der vel ikke noget ved at folk følger dem, selvom de ikke har noget med mig at gøre. Hvis de har noget kørende, som de godt kan lide, og som tjener dem penge, og samtidig godt kan lide at se mine indlæg, så det så noget? Det gør det vel ikke? Jeg vil ikke tænke over det længere.

I dag har jeg været i et særligt humør. Peter Steeles fødselsdag. Eller... "would have been" fødselsdag. Jeg savner den gut så meget. Eller måske mere hans musik. Jeg kendte ham jo ikke. I morgen, når Marilyn Manson har fødselsdag, bør jeg næsten skrive noget omkring ham. Jeg ved at han er ude i noget rod lige nu, og ærligt talt, så ved jeg ikke hvad jeg skal tænke om det. Jeg ønsker ikke at tænke at det er sandt, men samtidig stopper hans musik ikke med at være fantastisk fordi de rygter muligvis er sande. Så... Jeg vil nok altid være der. For musikken. Han er et musikalsk geni. Måske ikke på samme plan som Prince var det, men mere på sin egen måde. Prince kunne spille på alle instrumenter og det var cool. Marilyn Manson kan synge så det lyder som WD40 for en rusten sjæl, og han skriver fantastiske sange. Og jeg mener virkelig fantastiske sange. Hans evner som kunster er også meget speciel. Jeg har set mange af hans akvarelmalerier, på nettet, naturligvis, og jeg elsker mange af dem. Nogle af dem er for dystre til mig, men de har en dybde og andre en simpel enkelthed over sig. De er noget ganske særligt. Jeg kan virkelig godt lide dem. Ja. Jeg tror at jeg vil sætte mig til at skrive om Marilyn Manson, så jeg kan sætte et godt indlæg op i morgen. Om det bliver her eller den anden blog, ved jeg ikke endnu. Men det kommer. Formentlig.

Hav en god uge, alle sammen, og husk på, at Type O Negatives musik stadig eksisterer selvom Peter ikke længere er levende som menneske - hans legende er, og den vil aldrig dø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar