Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. juli 2023

Bella Mackie "How To Kill Your Family"

 Hej!

Denne måneds bog, som vi skal kigge på, er denne. "How To Kill Your Family", skrevet af Bella Mackie, udkom i 2021. Jeg har lyttet til den på Audible.

Det er en fantastisk bog. Der er nok spoilers med i min anmeldelse, så vær opmærksom på det. Men den måde, historien bliver fortalt på, for en til at stoppe op og tænke "vent lige lidt...". Den er vidunderligt mørk, virkelig humoristisk og frem for alt fantastisk fundet på. Der er nogle turns and twists, som man ofte ikke ser komme. Men det gør det jo bare bedre. Og selvom den måde, de forskellige personer i bogen bliver slået ihjel på, er noget man har set i film og serier før, så virker det alligevel friskt. Jeg ville virkelig gerne skrive mere om den, men jeg synes at det ville være synd, fordi jeg vil ikke spække denne anmeldelse med spoilers, og jeg ville ikke kunne beslutte mig for, hvad jeg skulle lade slippe igennem. Det er virkelig en perfekt skrevet bog. 

Jeg tror, at bogens "target audience" er folk som er i fra omkring midt tyve og frem. Heldigvis er jeg over mine midt-tyvere. Jeg er snart dobbelt det. Hold da op, tiden går. Jeg tror også, at kvinder vil synes at den er sjovere end hvad mænd synes. Den røde tråd i begge disse påstande er "tror".

Hvis du elsker sort humor, hvis du elsker at grine over ting så uheldige som måder at dræbe folk på  - så er denne bog for dig. Fra mig får den 10/10. Mesterværk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar