Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 12. juli 2023

Oh my God...

 Jeg elsker regn. Jeg hader lyn og torden. Og det er tilfældigvis hvad jeg oplever lige nu. Derudover er jeg alene hjemme. Jeg har været alene hele natten. Hele dagen i går, hele natten, men forhåbentlig ender det i dag, for ellers...


René blev indlagt i går, fordi han havde hjerteproblemer, og var i fare for et hjertestop. Han har ikke spist nok i de sidste 2 ugers tid. Det er naturligvis blandt andet min skyld. Men jeg tror, at det er på tide at vi får snakket med en diætist. For på 1 måned har René tabt 4g, og jeg har tabt 7. Og det er ikke på en sund måde. Det er fordi vi ikke spiser.

Jeg gik i seng ved 1-tiden i nat. Jeg vågnede helt panikket klokken lidt i 5. Så nu sidder jeg her. Regnen falder på min terrasse, og jeg har lagt makeup. Da klokken var 7, gav jeg Bella mad. Nu er den 7:15. Jeg overvejer hvad mit næste træk skal være. Mangler jeg mon at rydde op et sted? Det første, jeg gjorde da jeg stod op, var at gøre Renés natbord/vogn ren. Den var møgbeskidt. Så lige nu burde jeg faktisk tage lidt tid til at måske arbejde mig igennem køkkenet. Der er ikke så meget rod tilbage lige nu. Jeg kørte opvaskemaskinen i går. Suk. 

Nå, det er ikke fordi jeg vil være en Debbie Downer. Jeg er faktisk glad. Jeg har ikke modtaget et opkald om at René er død i løbet af natten, så det tegner godt indtil videre. Jeg tror, at jeg hopper ud og rydder det sidste op i mit køkken.

Hav en dejlig  onsdag, jer der læser dette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar