Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. december 2014

Bedste julegave til få penge!

I kender godt der med, at man en dag tænker "nå ja, det kan man da også prøve", og så bliver virkelig totalt hooked på det? Det oplever jeg nu. Det er vildt. Jeg mener, sådan rigtig vildt. Jeg kan slet ikke styre det, og jeg har tilbragt min dag på wc'et, men det er det hele værd. I går spiste jeg det MENS jeg lavede aftensmad, fordi jeg bare ikke kunne lade være! Jeg har siden i går spist lidt over ½kg havregryn, spist næsten 1L mælk med et ukendt mængde sukker på. Jeg kan ikke lade være. Jeg kan simpelthen ikke lade være! Jeg har lige færdiggjort en portion, og jeg er SÅ tæt på at gå ud og lave en til, selvom det er det sidste mælk, vi har, og det faktisk skal bruges til noget andet. Jeg vil så gerne gemme det, men det er bare som de der havregryn bare flår i mig og tvinger mig til at æde dem. Pis. Jeg bliver nødt til at finde en måde at stoppe på. Det her går ikke.

Jeg har valgt, at droppe min Marilyn Manson tour igennem hans sange, og i stedet lave noget mere konstruktivt. Jeg har klippet 7 stykker karton ud, lige store, samme form, samme farve. På den ene side har jeg skrevet en ting, jeg skal studere. Jeg har bare grebet emner ud i luften, og reglen er, at jeg skal undersøge emnet på minimum 7 hjemmesider. De ting, jeg har skrevet, er som følger:

  • The King
  • Koreakrigen
  • IKEA
  • Rengøringsprodukter/parfumeallergi
  • Musicals
  • Kunstmalere i 1500-tallet
  • Fænomenet "World of Warcraft"

Jeg har lagt dem med bagsiden op, i en lige linje, og jeg vender ét kort ad gangen. I går vendte jeg det første kort, som var Elvis. Så nu er jeg i gang med at studere Elvis. Se, det er da en konstruktiv måde at spendere sin tid på, når man sidder og glor på sin skærm dag ud dag ind. Apropos det - jeg kunne viiirkelig godt bruge en lur. Men jeg sov til 12:45, og klokken er 15:30. Jeg tror ikke, at det sådan rigtig er en lur, jeg har brug for lige nu. Eller; jo, det er det, men jeg burde måske bare komme i gang med at lave noget. Jeg vil selvfølgelig skrive en novelle, tror jeg. Ikke en til mig selv. En til en, jeg kender. Om den person. Og så vil jeg skrive på min kærlighedshistorie. Tja. Måske skulle det bare være det? Jeg synes aldrig, at jeg har tid til den. Jeg har altid noget, der skal laves, altså, det er faktisk irriterende. Jeg vil gerne have tid, men der er skemaer, madlavning - og når jeg har foretaget mig de pligter, jeg har herhjemme, har jeg brug for at koble af, og den historie, jeg skriver nu, er på en eller anden måde IKKE afkobling. Jeg synes at den er svær. Den er nok mere fyldestgørende end dem, jeg ellers har skrevet - you know?

Her er bare så superkoldt. Jeg har lige købt et par vanter hos H&M, og ved et uheld er jeg kommet til at bestille 2 pakker - så nu har jeg rent faktisk 4 par vanter. Og jeg har betalt 40 kroner pr. pakke, så temmelig meget 20 kroner pr. sæt. Det, der er genialt ved de her vanter, er deres udformning!
De her vanter kan jeg rent faktisk have på, selvom jeg bruger min computer! Jeg kan bruge tasterne uden problemer. Det er sgu da noget, man kan kalde held i uheld! Så nu har jeg 3 par "udendørs-vanter" og et par computervanter. De er meget tynde, så det er nok meget rart at have et par stykker til udendørs brug, så man kan skifte imellem dem - det vil være det bedste, tror jeg :)

Jeg bliver nødt til at komme i gang med at lave noget, og jeg skal vel egentlig også snart lave aftensmad? Nårh ja... Klokken er kun 16. Der er lidt tid endnu. Jeg gider simpelthen ikke at lave mad nu, så det er jo bare helt fint! Vi har mange, mange flasker, som vi skal have afleveret, og jeg vil have afleveret dem inden jul. Efter jul er der seriøs kø foran flaskeautomaterne. Det vil være langt nemmere, hvis det bliver ordnet før.

Det minder mig om, at jeg lige skal have ringet til min farmor. Så vidt jeg husker var det ikke i dag, hun skulle til julefrokost. Det gør jeg lige med det samme, så er det ordnet :) Selvom jeg hellere ville ringe til hende senere. Men jeg støder altid ind i enten fjernsynsprogrammer eller aftensmaden, så jeg tænker, at hvis jeg prøver at ringe nu, vil det måske være muligt at få en god snak :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar