Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 2. december 2014

Jeg er for doven til det med titler i dag

Jeg har skrevet 8 julekort. Det betyder at jeg mangler 4. for at færdiggøre listen. Der var oprindeligt kun 11, men jeg har smidt en ekstra på. Min praktiserende læge skal også have et, selvom ingen dernede ved, hvem jeg (vi) er, medmindre vi skriver personnummer på. Og sådan fungerer det ikke. Det er bare en hilsen. Men... Nu har jeg - igen - mistet lysten. Hvorfor gør jeg det her mod mig selv hvert år? Jeg tror, at jeg holder fast i nogle af de få, der står på den liste. De får. Resten må altså undvære. Få en opringning eller en email. Jeg er ikke så ung, som  jeg var engang. Men jeg har modtaget Katjas kort for i år. Det er et godt, lille digt, hun har skrevet. I år er det sgu gået godt. Ofte er det noget værre hø, men denne gang er det virkelig godt. Jeg må huske at sige det til hende.

Men det er december nu. Lige nu, her for 17. minutter siden, gik vi ind i 2. december. Det er jo fair. Renés "nummer 2 gave" er kommet i dag. Jeg har pakket den ind. Jeg har aldrig pakket en kvadratisk pakke ind før. Den er blevet pæn. Papiret og mit klisterbånd går ikke, så der er meget klisterbånd på. Men gaven er kvadratisk, og den er ens fra alle sider - det er skideligegyldigt hvor "toppen" sidder. Så jeg har valgt at sætte sløjfen på et sted, hvor der er mindst klisterbånd. Det er fint for mig. Jeg ved ikke, om han også skal pakke den ud herhjemme, eller om jeg tager den med hjem til jul, i hvert fald får han den store julegave om morgenen den 24. Eller skal jeg vente til når vi kommer hjem? Det kunne være skæggest, ikke? Men jeg kan ikke vente. You know me. 1 minut over midnat sidder han med gaven i favnen. Det er pinligt. Jeg er fanatisk gavegiver. Jeg tror, at jeg på onsdag får en levering fra både H&M og CDON. Jeg kan jo sådan set ikke forlade mit hjem, før de pakker er kommet. Jeg vil tage imod dem - jeg har betalt 30 - TREDIVE - kroner ekstra for at få lortet hertil og ikke ned i et pakkecenter. CDON er ligegyldigt, tror jeg, det er vist direkte i pakkeboksen eller hvad helvede det hedder dernede. Men det er ikke noget særligt, og vi skal alligevel have købt en boblekuvert i Kvickly, som jo ligger ved siden af. Jo... Min adresse står på som modtager. Jeg venter på de to gavekort til Rødovre Centrum, som er gaver til min niece og nevø. De er bestilt hertil, så sender jeg dem til dem, når vi når tættere på jul. Jeg kan også satse på, at min far og mor tager dem med, når de er her den 20. december. De skal jo ind til Mark og holde jul.

Åh... Blodprøver... Jeg bliver nødt til snart at få dem taget... Jeg kan ikke blive ved med at trække det ud. Det er ikke lægen. Det er mig. Jeg har ikke fået taget blodprøver i lang tid - jeg har ikke fået tjekket mine kaliumtal i over et år. Og i betragtning af, at jeg tager, synes jeg måske det burde overvåges oftere. Jeg tager 750mg x9. 3 tabletter 3 gange om dagen. Lige nu er jeg SELV gået ned til 8 tabletter, så jeg kun får 2 om eftermiddagen.

I indlægssedlen står der:

Voksne. Sædvanligvis 1-2 depottabletter (0,750-1,5 g) 2-3 gange i døgnet.

Det betyder stadig, at jeg får 6000mg kalium hver eneste dag. Det vil sige 6 gram. Hvis man tager det anviste, og siger 1,5g 3 gange i døgnet, kommer man op på 4,5 gram. Jeg har taget kalium i cirka 2 år, på denne dosis stort set hele vejen igennem. Forestil jer det, og så forestil jer, at I selv skal ringe ned til lægen og bede ham om at sende en blodprøveseddel til hospitalet, så man kan få taget en blodprøve... Fandens, altså.

00:43. Skal jeg skifte Emhættes kattebakke og gå i seng? Jeg er jo sådan set ikke "træt", men mere "jeg skal sove i crispy sengetøj i nat"-træt. Måske er jeg også lidt irriteret over at jeg ikke helt sådan lige har overskud til at hive det helt store julekortskyts frem. Pis. Men det er jo sengetid, såøh... Jeg gør vel ikke noget forkert i at gå i seng? Eller...? Jeg har ikke sagt det til René. Det må jeg hellere gøre.

Hold kæft, altså! Hvor meget kan man skrabe i en kattebakke! Den er næsten halvt fyldt med grus, og hun har skrabet i 5 minutter! Måske har hun tynd mave... Jeg må hellere skifte den så snart hun er færdig. Det er sikkert også meget rart for hende at gå en ren nat i møde, den dejlige Prinsesse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar