Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 21. januar 2016

Luderfjæs - igen!

What a lovely day. Min mands ven kommer på besøg med sin hustru, og vi har bestilt noget smørrebrød, som vi skal spise til frokost. De skulle faktisk komme klokken 11, og nu er den lidt over 11, så jeg sidder bare her og venter, glæder mig til noget ordentligt mad i stedet for den crappy mad jeg selv kan producere.

Jeg fik en sms fra Hamid i går, som bad om et billede. Han ville gerne have et billede til sin telefon, på kontaktlisten. Men jeg havde ingen billeder af mig selv på telefonen, så jeg tog lige hurtigt et.  Eller; "lige hurtigt" - jeg puttede makeup på, så jeg ikke lignede en junkie-luder, som jeg normalt gør, når jeg ikke har makeup på. Da jeg fik taget det der billede, sad jeg længe og gloede på det. Jeg tænkte "Jeg ligner godt nok ikke en junkie-luder, men luder er sgu et meget godt bud". Og alligevel valgte jeg at sende billedet til ham.

Jeg har haft så dårlig samvittighed over det, at jeg fortalte det til René og viste ham billedet her til formiddag. Han sagde at det var okay, og at han ikke har noget imod det. Jeg føler mig bare så... Ad-agtig. Hamid undskyldte fordi han havde bedt om billedet, og jeg sagde, fordi jeg har svoret at være en bedre veninde end jeg hidtil har været, at jeg da også gerne vil have billeder af ham. Det vil jeg også gerne, sådan set, men problemet af, at han ikke altid er lige... Ja. Jeg stopper mit tanketog her. Billedet, jeg sendte til ham i en mms, er dette:
- See? Jeg ville virkelig gerne trække det billede tilbage, jeg ved slet ikke, hvad helvede jeg tænkte på... But what's done is done.

I sidste uge ville vores nabo give pizza til os alle 3. Hun plejer at smide 300 kroner, og så bestiller vi pizza, hvis det bliver mere, lægger vi resten i. Vi valgte at sige til hende, at hun ikke skulle betale. At vi nok skulle gøre det. I mandags kom hun så og spurgte om hun måtte låne 500 kroner af os, fordi hun ikke har flere penge selv. Haha. Totalt skørt. Men jeg har selv været der. Det er sgu dyrt at være fattig. Er det ikke sådan, man siger?

Kom nu, mennesker, så jeg kan få min mad! Der skal jo også afleveres flasker, og der skal lige købes lidt ind. Shoot!  Hvorfor skal det også falde sammen på en dag hvor jeg er megamonster sulten? Vi har 3 pærer i køkkenet.  Jeg kunne spise én, bare? Hmm...

Rengøringen i dag er udsat til på mandag. Jeg syntes at det ville være ærgerligt, hvis vi skulle sidde på nåle for at Basse & Kirsten skulle være ude 13:30, når rengøringsassistenten ville komme, især fordi de blandt andet kommer for at få hjælp til at søge bolig her hvor vi bor, og den allerede nu er halv 11:30. Det ville ødelægge en del af stemningen, tror jeg.

Min veninde, Katja, som da jeg var 14-15 år introducerede mig for Søstrene Grene inde i København, har fortalt mig, at hun gerne vil hente mig i sin bil og lige køre os til Søstrene Grene i Køge, så jeg kan komme derind og kigge. Supersødt af hende. Anja, min svigerinde, har jeg aftalt med, at hun og min bror + unger kommer forbi en dag, hvor de er i Danmark alle 4, så vi kan hilse på dem. Og i dag har jeg tænkt mig at skrive til min kusine Anja, som skulle føde omkring nytår, som ikke har givet lyd fra sig, og som jeg har glemt at skrive til. Jeg føler mig ekstremt ussel. Mange mennesker er på min liste over hvem jeg har svigtet.

Nå, jeg tømmer min opvaskemaskine, og håber på at gæsterne snart dukker op :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar