Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 9. januar 2016

På denne fredag (som nu er lørdag)

Listen! (Or read) And I will share my wisdom with you! Jeg er pt i et forhold med en mand, som bliver stoppet af fremmede damer, som tilbyder ham lifts. Haha. Han han ikke forstå, hvorfor folk (det er ikke kun kvinder) tilbyder ham at køre ham steder hen. Det er sket i alle de år, vi har været sammen. Kvinderne fra supermarkederne, apotekerne, pizzabuddene, pizzeria-ejerne, og nu også helt fremmede damer, som han bare falder i snak med. Han er også noget så charmerende. Jeg ved godt, at jeg har fundet mig noget af en keeper :) Ham holder jeg sgu fast i. Heldigvis er det ikke svært, for han forguder mig. Er det ikke skønt?

Anyways; jeg fik et brev i går, eller, det var sådan set adresseret til os begge to, og det var fra Post Danmark. De skrev, at de ikke kunne levere mine breve, men at jeg ikke havde skrevet afsender på, så de havde åbnet brevene for at finde ud af, hvem modtageren var. Det ene brev var en invitation, hvor adressen var forkert, men hvor vores navne stod på. Det andet var et brev adresseret til mig, med den korrekte adresse på - der var bare ingen afsender på. Og det var også åbnet. Men ud fra intet, kunne de så finde ud af, at invitationen hørte sammen med brevet, som de havde åbnet (invitationen var også åbnet) og så havde det så sendt de to breve sammen i et tredje brev til os, som rengøringsassistenten tog med op i går. Jeg ved ikke, hvorfor hun absolut skal tømme vores postkasse, og hvorfor hun skal fortælle mig, hvor mange breve der er, og hvem de er fra, før jeg selv får mulighed for at se det. Grrr.

Men jeg blev irriteret over, at Post Danmark skriver til mig at jeg skal huske at skrive afsenderadresse på alle forsendelser, jeg poster, i et brev med breve, som er adresseret til mig. Så er det jo ikke mig, som har glemt at skrive afsenderadresse på, vel? Så er det jo dem der har sendt brevene. Jeg hader at få reprimander. Som dengang i børnehaven, da den blå Margrethe-skål med skrællede gulerødder gik rundt, og jeg tog 3 og tog en bid, og Martin pegede på mig og råbte "Rikke spiser før der er sagt værsgo!" og hende pædagogen gav mig reprimande foran alle de andre børn. FUCK børnehaver! Godt jeg ikke skulle være der ret længe.

Jeg venter varer fra OSUMA i dag, de skal ankomme inden for den næste halve time, og jeg har aftalt med René, at jeg ordner det i dag. Så kan han sidde og slappe af i selskab med Harry Potter, og så kan jeg få ordnet alt det, der skal ordnes - vi skal f.eks. have aftensmad. Jeg har købt noget nyt pastasovs, som jeg glæder mig meget til at prøve, og ellers skal vi have frikadeller, men det bliver nok først i morgen. Vi fik jo en gammeldags kødhakker i julegave, og den er fantastisk! For nogle år siden kostede de en hængerøv, så vidt jeg husker, men sidste år var den at købte til 150 kroner - hos Imerco! Vildt, ikke? Renés yngste nevø gav os den.

Men Jonna kommer i morgen. Jeg skal have fundet ud af, hvordan jeg vil formulere min besked om at jeg ikke længere ønsker at studere Bibelen med hende. I går, torsdag, var her 2 mænd i 30'erne, de snakkede dansk, men ikke helt rent og flydende, og de var mormoner. De spurgte om jeg troede på Gud, en gud, eller kendte nogen, som troede på Gud.  Jeg valgte at sige til dem, at jeg ikke var interesseret, men at satte pris på at de havde taget sig tid til at komme, og ønskede dem en forsat god dag. Jeg ved ikke, om det var den rigtige beslutning. Det virkede bare sådan. De sagde bare "Okay" og gik. Så det må vel være fint nok. Jeg skal vist tidligt op, hvis Jonna kommer klokken 13, for jeg skal have ryddet op først. Åh! Det hader jeg allerede, men eneste andet alternativ er at gøre det nu. Og jeg tager også noget af det nu. Men ikke det hele. Heldigvis fik vi gjort rent i går (torsdag). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar