Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 21. februar 2017

GOD IS DEAD.

Halløj!

I går, for helvede, i går. Jeg magtede bare ikke det der "madlavning", og René havde for ondt. Alle de steder vi har bestilt pizza fra inden fra det sidste år har virkelig været mere end skuffende, så til sidst gik jeg med til Dominos. Jeg har ellers været vedholdende i mit "NEJ!" fordi vi bestilte derfra engang, og det var den tørreste pizza i verden. Så jeg sammensatte en pizza, hvor der udover det normale tomatsovs og mozzarellaost, var ekstra mozzarellaost, kød og løg. Jeg valgte en tynd bund. Og jeg må indrømme, at pizzaen var TREMENDOUS! Det kan jeg sagtens klare igen!

Jeg har planlagt at jeg i dag vil pakke den lilla blæksprutte ud, og sætte den på mit hoved. Jeg har tænkt mig at gøre det, mens René er til psykolog, så han bliver overrasket, når han kommer hjem! Hehe. Jeg har også udtænkt en makeup, som jeg tror vil passe til. Men tager jeg makeup på før eller efter? Før, vil jeg tro.

Alright. Den lilla blæksprutte has been unwrapped and oh my GOODNESS (yeah, it's "bad girl gone good" now) den er smuk. Den sidder (med besvær) på mit hoved netop nu. Jeg har taget nogle billeder. Lad mig sige: Jeg har ikke en eneste OUNCE of idea what I'm doing with that wig cap. Og jeg har svært ved at få parykken til at sidde fast i nakken, fordi den der wig cap ikke vil som jeg vil. Men jeg vil da introducere verden for mit nye look netop nu (mange timer efter billederne blev taget - jeg har endda fjernet makeuppen igen):
Håret er virkelig langt og lækkert, og jeg synes at det er cool at en simpel gennemredning af håret med den medfølgende børste bringer, ikke alene glansen tilbage til håret, men også formen på krøllerne! Først var jeg nemlig bange for at rede det, fordi jeg troede at jeg måske ville ødelægge krøllerne. Jeg ved ikke, hvilken sten jeg har ligget under de sidste 20 år. Men i hvert fald er jeg fancy as F., og Renés psykolog synes at jeg ligner en Hollywood stjerne. Haha. Det tror jeg dog mest hun sagde for Renés skyld. Jeg sendte et billede til ham mens han sad og ventede derude, og han har vist hende det. Han viser hende billeder af mig konstant. Hun synes at jeg er meget smuk. 

Jeg tager billeder af mig selv konstant, fordi jeg elsker makeup, og jeg "tester" nye looks stort set hver dag. Ofte har jeg flere forskellige slags makeup på i løbet af en dag, eller kun lige indtil jeg har fået det foreviget på kamera. Min telefon er fuldstændig OVERFYLDT med billeder af mig selv. Totalt Kim Kardashian, bare uden the hotness. Ikke at jeg synes at Kim er hot, men jeg må nok se i øjnene, at hun er smukkere end mig, selvom min mand ikke er enig. Jeg er vel egentlig heller selv helt overbevist om at Kim Kardashian er smuk, men hun er i hvert fald smukkere end jeg er, ifølge de normale standarder. Sådan er det. Jeg tror, at jeg vil begynde at slette nogle af alle de mange billeder - for jeg har dem jo på computeren. Jeg har en mappe på min computer dedikeret til Rikkes hår og makeup. Well how about that!

Fuck, denne paryk er mægtig. Der er bare så sindssygt meget hår! Jeg er faktisk meget begejstret. Jeg vil tage nogle flere billeder (i bedste Kim K. stil, når nu jeg havde fat i hende før) og sende dem til min svigermor. Hehe. Imma make her so proud! 💓

Svigerfar er syg. Big time. Ligger på hospitalet og har det virkelig skidt. Ingen ved, hvad han fejler. Jeg har det ekstremt dårligt over det. Især fordi jeg ikke har besøgt ham. René var derude i dag, fordi han alligevel skulle til psykolog. Skulle han ikke til psykolog, var jeg taget med. Jeg er bange for at se ham, for jeg har hørt at han har tabt mange, mange kilo, og René sagde, her til aften, at han er askegrå i huden... Jeg bryder mig ikke om at folk jeg holder af er syge. What the HELL, God?! Can't you do ANYTHING right??? Oh yeah. THERE IS NO GOD. GOD IS DEAD. Or did he just didn't get one of those invites I sent out to all cool people/gods/goddesses/heroes and heroines when I was tryin' to figure out what the FUCK is going on in the world?!?!?!

3 kommentarer:

  1. Hej
    Vil bare sige du ser skide godt ud på de billeder. Ja det gør du jo altid, men stadig wau altså :)

    SvarSlet
  2. Du ser smuk ud Rikke! <3
    Håber din svigerfar får det bedre <3 Og håber at du, René og Emma har det godt <3

    // Hatten

    SvarSlet
  3. Tak skal I have :)

    Svigerfar h ar ikke fået det bedre endnu, men vi satser stadig på det.

    René og Emma har det stadig godt :)

    SvarSlet