Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. februar 2017

Hairy!

Smarte her havde ikke undersøgt, om det nu var rigtigt, at "Say10" overhovedet stadig var skemalagt til at udkomme i dag. Og nej. Nogen siger juni, andre oktober. Men jeg er bare så bummed out lige nu, jeg har ventet HELE fucking dagen.

Men, kan man så sige, har jeg gjort noget andet. Jeg har simpelthen købt en paryk. En paryk - syntetisk, fordi tanken om andre menneskeres hår på mit hoved lidt sådan... ikke falder mig lige for - som har den smukkeste lilla farve! En meget dyb, mørkelilla farve. Jeg er meget spændt. Det er ikke normalt noget, jeg kunne forstille mig, at jeg ville gøre, og jeg har tænkt over det i snart et halvt år. Ikke lige med den farve, men bare parykker generelt. Jeg kan ikke farve mit hår, pga. alt det grå, og jeg synes at tanken om at man kan skifte frisure og farve som man vil, er tiltalende. Jeg har købt en, som har samme farve som Corinnes hår, hende fra Threadbanger fra Youtube. Man, I love those two. Og hendes hår er skidesmukt, når det er nyfarvet. Jeg har bare ikke valgt det glatte hår, men det "wavy" hår. Bølgede, skal det nok oversættes til, selvom jeg nok ville kalde det for krøl.
Jeg har bestilt den hos www.donalovehair.com og den har fået supergode anmeldelser - både i farve, materiale, levering - det lader til at alt ved den er godt! Den kostede mig $119.00 - ca. 818kr. Farven skulle angiveligt være meget smukkere end på dette billede, og der er da også en "rigtig" model på siden med netop denne paryk på, og jeg siger bare WOW!!! Det er fandeme noget der rykker! og 66 cm hår er alligevel en del, ikke? Der står derinde, at man skal vaske sine syntetiske parykker med babyshampoo, ikke bruge balsam, og ikke føntørre dem, men rede håret med en bredtandet kam/børste både før og efter vask, og presse vandet ud af dem i stedet for, og derefter lade dem hænge og tørre. Jeg glæder mig sygt meget. Der er 2-3 dages leveringstid for de parykker, som de har på lager, og der er en af dem, som har anmeldt parykken her, som skriver at hun fik sin 2 dage efter hun havde bestilt den! Og det er i øvrigt et kinesisk firma, som sender fra Kina. Wauw. Hvis den der paryk er så lækker, som jeg tror den er - then I must have more! I'm coming for that silky hair!

1 kommentar:

  1. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
    E-mail ______ Templeofanswer @ hotmail. co .uk
    Ring / Whatsapp ____ +234 8155 42548-1

    SvarSlet