Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. februar 2017

Endnu et "heldags-indlæg"

Uh... 4. februar. Not long to "Say 10"!

Jeg lå og skulle sove her den anden nat, og René var faldet i søvn. Fjernsynet kørte bare, og pludselig dukkede denne video fra Buzzfeedyellow op. Jeg tænkte ikke sådan nærmere over den, men allerede 2 eller 3 billeder inde begyndte jeg at vågne op, og jeg må indrømme, at både Filippinerne og USA overraskede mig.

Men denne pige/kvinde, sendte sit billede rundt til forskellige lande, og skrev "Make me beautiful". Så de forskellige lande havde frie tøjler i Photoshop til at forme lige præcis den ideelle kvinde ud fra hendes billede. Også Tysklands billede var en smule forstyrrende, da det nærmest fremstod som racistisk, hvor de andre (bortset fra Filippinerne og USA) var mere "afdæmpede". Det filippinske billede og det amerikanske billede er også i en sådan grad diametrale modsætninger, at det gyser en ned ad ryggen. Det er virkelig en skræmmende verden, vi lever i. Især for amerikanerne...

Jeg sætter videoen ind her, så kan I selv bedømme, hvad I tænker.

Hvad jeg ellers har foretaget mig siden mit sidste indlæg? Tjo... Jeg har set en masse Illuminati/satanic Hollywood videoer på Youtube. Af uvisse årsager interesserer den slags mig. Det er mig en gåde, at folk lægger så meget i det. Jeg tænker på dem, som laver disse videoer, de her jo bibelvers og ikke ret meget andet med som bevis - spekulationer. Noget, som hvis man vrider det hårdt nok måske godt kunne give det udfald, men som bare ser så meget "bedre" ud med en masse bibelvers om verdens forestående ende, og "the apocalypze". Jeg forstår ikke fascinationen af det - fra den side. I nat så jeg en dokumentar om Aleister Crowley (født 12.10.1875, død 01.12.1947). Jeg har aldrig sådan... kastet mig ud i at se /læse noget af hans. Fordi han har været sat sammen med sort magi og sexorgier har han bare aldrig ligesom "kaldt i min retning", hvor jeg mere har været draget i retning af Anton Lavey (forfatter af blandt andet "The Satanic Bible", født. 11.04.1930, død 29.10.1997). Selvom Lavey skrev Satans Bibel, som indeholder beskrivelsen af, hvordan man skal udføre magiske ritualer, så var det ligesom bare OK - det var nemmere at acceptere, fordi man bare kunne lade være  med at læse de kapitler.

Nu, hvor verden ser ud, som den gør, og jeg ikke tror på Gud, er der naturligvis "no chance in hell" for, at jeg vil komme til at tro på Satan.  At læse "Satans Bibel" var for mig som at læse en bog, som en person, med tanker som jeg kunne identificere mig med i filosofien, havde skrevet ned 11 år før jeg blev født. Men jeg er draget mod religion, jeg elsker at læse om religion - al religion. Også satanisme. Og selvom Laveys Church of Satan måske ikke helt var så meget omkring dyrkelse af Djævelen, men mere filosofien bag "egoet" i mennesket (jeg er på dybt vand her, hvor jeg forsøger at forklare mine tanker - tag det ikke bogstaveligt, hvis det lyder fuldstændig åndssvagt), men mere som en "hemmelig klub", hvor man kom, lavede de her ritualer, nærmest mere som et teater, hvor ikke alle var velkommen. Dybest set var det, Lavey lavede, det samme som Aleister Crowley, men ikke i nærheden af det omfang. Crowley tvang sine følgere til at have sex med dyr, ofre dyr - hans fald fra højderne skete faktisk, da en mand døde fordi han blev smittet med en sygdom efter at have indtaget blodet fra en kat, som var blevet ofret. Manden havde en hustru, som også var med i Crowleys "familie", og hun gik til pressen. Det gik lynhurtigt nedad derfra, og Crowley døde som en stofafhængig, fattig mand. Hvor Crowleys idé var at presse sine følgere så langt som muligt for at se, hvor villige de var til at følge ham, var Lavey mere bevidst om, at man ikke skulle nedbryde sit "selv" for andre, men derimod fejre sig selv, endda hver eneste dag, og at man skulle se ens fødselsdag som den vigtigste helligdag på hele året. 

Men hvor satanisme er spændende fordi den er mystisk og til tider uhyggelig, ingen ved sådan rigtig noget om den, medmindre de selv er satanister, og i så fald ved de sikkert mest om den gren de selv følger. Den religion, jeg finder allermest spændende, er kristendom, mere udspecificeret den romersk-katolske kristendom. Før Danmark blev oversvømmet af katolicisme, var vi nordboere tilhængere af "den traditionelle tro", eller "den gamle tro" - vi kan også sige "den nordiske mytologi" så alle ved, hvad der er tale om. Så kom katolicismen med middelalderen nogenlunde samtidig med vikingetiden, og 1500-tallet skete Reformationen, og Danmark gik i ca. 1518 over til at være lutheranere. I 1536 blev det forbudt at holde katolske messer i Danmark. I 1849 blev der via Grundloven indført religionsfrihed i Danmark. Så blev der indført folkekirker, i faktisk de fleste lande, hvor den lutheranske kirke var dominerende. Det var de især i Norden. Og så skulle man ikke selv "tilmelde" sig længere, men i stedet var man automatisk en del af folkekirken. Selvom man ikke er døbt. Når man bliver døbt, bliver man et af Guds børn. Hvis man ikke bliver døbt, er man dog stadig en del af kirken, men mere på en "officiel" måde. De skal jo også have penge ind på en eller anden måde. 

Katolicismen, som især omkring Vatikanet, Paven, hvordan det foregår det hele. Ikke så meget rygterne (man kan diskutere om det er rygter eller ej) om misbrug og pædofili, men om det hele som helhed. Det har en voldsom tiltrækningskraft på mig, og det skyldes da nok også især film og tv. But dammit, I love it. 

Jeg har sovet: 2½ time i nat, jeg er DØDTRÆT, var oppe klokken 7, og når René kommer hjem om lidt, fra indkøb med Katja, laver jeg noget mad, og så går jeg i seng. I NEED SLEEP! 

Okay. I have slept, made dinner, eaten and now I'm back and more bold and beautiful than ever before! Or something... 😉 Jeg lytter til "Formation" af Beyoncé. Hun har godt nok ændret stil igennem tiden. Det er vildt. Jeg kan godt lide "Formation". Det er faktisk god, der er mange af hendes sange, jeg er glad for, men der er også mange, jeg sådan lidt er nødt til at "rynke" på næsen af. En sang, jeg er vild med, er "Fever". Det er en coverversion, originalen er indspillet af Little Willie John  i 1956. En ganske god produktion. Madonna har også lavet en version, ikke lige så god dog, på hendes "Erotica"-album (udgivet 1992). Peggy Lee er også sluppet heldigt fra sin version i 1959. En anden sang, som jeg er fascineret af, er "I Put A Spell On You" i adskillige versioner, fordi der er så skidemange af dem! Originalen er indspillet af Screaming Jay Hawkings i 1956, Nina Simone har lavet en version i 1965, som faktisk er helt jazzy. Rigtig fed. Annie Lennox, som jeg er tilbøjelig til at holde af, har også lavet en version. Hendes udkom i 2014, som featured på hendes album "Nostalgia", men også featured i filmen "Fifty Shades Of Grey" - som jeg ærligt må indrømme jeg ikke har set, og sikkert heller ikke kommer til at se. Men den fedeste version, jeg endnu har hørt, er nok Marilyn Mansons. Hot diggity den er cool! Men Tim Currys version fra 1981 er virkelig fed, og Joe Cockers fra 2004 er også virkelig god. Ja, endda Bryan Ferrys version. Originalen er sådan set også fed. Af alle disse ved jeg ikke, hvilken jeg skal vælge. Dem, som skiller sig allermest ud, er Sonique (som jeg ikke har nævnt her, fordi jeg ikke bryder mig så meget om hendes version) og Marilyn Mansons. Joe er altid cool. Han har bare en af ´de der´stemmer.

Og jeg er faldet over en makeup-tutorial, som jeg virkelig synes er cool. Jeg lægger den op som det sidste emne i dag.
Det er fra filmen "Who Framed Roger Rabbit" fra 1988. Jeg så filmen for mange år siden, og har lidt glemt den, men det er en film med "rigtige skuespillere" og tegnede figurer som Jessica Rabbit her i denne video.  Jeg synes bare, at hende, som har lavet denne video, JBunzie, gør et virkelig godt stykke arbejde. I LIKE!

Og jeg løj. Jeg var ikke færdig. Jeg vil gerne afslutte HELT for i dag med at sige tak til Thomas for din betænksomme hilsen i mit sidste indlæg. Det var meget venligt af dig. Jeg skal nok få skrevet til dig en af dagene, der er bare så meget rod. Men hvem ved, måske kan jeg få noget godt ud af at få skrevet om det?

Vi skrives ved, mine kære læsere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar